עזרה | חיבור למכשיר
- 
הזמנתי רחפן מעלי אקספרס הנה זה זה ורשום שיש אפשרות לחבר לטלפון ואני לא מצליח לחבר משהו אולי יודע איך עושים את זה 
- 
- 
הזמנתי רחפן מעלי אקספרס הנה זה זה ורשום שיש אפשרות לחבר לטלפון ואני לא מצליח לחבר משהו אולי יודע איך עושים את זה 
- 
@ביג-בוס-0 כן אתה יודע 
- 
@ביג-בוס-0 כן אתה יודע 
- 
@אלי-25 מלכתחילה תכננת שזה יהיה מסך על הטלפון נכון? 
 הורדת את האפליקציה אז מה הבעיה עכשיו תתאם באפליקציה.@ביג-בוס-0 כן אבל איזה אפליקציה בגלל זה שאלתי 
- 
@ביג-בוס-0 כן אבל איזה אפליקציה בגלל זה שאלתי @אלי-25 
 תגיד, אתה הבנת מה אתה כותב??
- 
@אלי-25 
 תגיד, אתה הבנת מה אתה כותב??
- 
@ביג-בוס-0 כתב בעזרה | חיבור למכשיר: @אלי-25 הורדת אפליקציה שמתאימה לרחפן? @אלי-25 כתב בעזרה | חיבור למכשיר: @ביג-בוס-0 כן אתה יודע @ביג-בוס-0 כתב בעזרה | חיבור למכשיר: @אלי-25 מלכתחילה תכננת שזה יהיה מסך על הטלפון נכון? 
 הורדת את האפליקציה אז מה הבעיה עכשיו תתאם באפליקציה.@אלי-25 כתב בעזרה | חיבור למכשיר: @ביג-בוס-0 כן אבל איזה אפליקציה בגלל זה שאלתי פשוט 
- 
@ביג-בוס-0 כתב בעזרה | חיבור למכשיר: @אלי-25 הורדת אפליקציה שמתאימה לרחפן? @אלי-25 כתב בעזרה | חיבור למכשיר: @ביג-בוס-0 כן אתה יודע @ביג-בוס-0 כתב בעזרה | חיבור למכשיר: @אלי-25 מלכתחילה תכננת שזה יהיה מסך על הטלפון נכון? 
 הורדת את האפליקציה אז מה הבעיה עכשיו תתאם באפליקציה.@אלי-25 כתב בעזרה | חיבור למכשיר: @ביג-בוס-0 כן אבל איזה אפליקציה בגלל זה שאלתי פשוט 
- 
@יעקב-מ-פינס לא התכוונתי לזה טעות שלי חשבתי שהוא שאל אם צריך אפליקציה אז עניתי לו כן ואם הוא יודע עכשיו הבנת @אלי-25 
 עדיין לא הבנתי לגמרי
 קצת פיסוק או לפחות הורדות שורה
- 
@יעקב-מ-פינס לא התכוונתי לזה טעות שלי חשבתי שהוא שאל אם צריך אפליקציה אז עניתי לו כן ואם הוא יודע עכשיו הבנת 
- 
@אלי-25 
 עדיין לא הבנתי לגמרי
 קצת פיסוק או לפחות הורדות שורה
- 
@ביג-בוס-0 מה הקשר 
- 
@ביג-בוס-0 איזה טעות 
- 
@ביג-בוס-0 איזה טעות 
- 
@ביג-בוס-0 צודק לגמרי