בקשת מידע | עדכון גירסת האנדרואיד
-
@אבי_770 זה לא כ"כ פשוט לכאורה לעדכן א"א כי עדכונים של אנדרואיד זה בין שנה ל3 שנים תלוי בגרסא אם אני זוכר נכון אם אתה בכל אופן מעוניין לשדרג זה אומר ברמת העיקרון לצרוב גירסא חדשה רק מה שבניגוד לווינדוס לדוגמא שהמערכת הפעלה מתאימה את עצמה לכל מכשיר באנדרואיד זה לא עובד ככה אלא המערכת הפעלה היא תלוית מכשיר שזה אומר שאתה צריך מערכת שנבנתה בהתאמה לדגם המכשיר הספציפי שלך אז מה שאתה צריך זה קודם כל לבדוק האם קיים דבר כזה (קח בחשבון שגם אם יש משהו לא רשמי מה שנקרא רום מקוסטם וגם אם הוא ברמה מספיק טובה עדיין לא בטוח שזה מומלץ כיון שלפעמים זה קצת כבד לחומרה של המכשיר ועלול לגרום לבעיות... וכל זה כמובן רק אם תמצא...)
-
@אבי_770 כתב בבקשת מידע | עדכון גירסת האנדרואיד:
אני ינסה לקרוא על זה, איך יוצרים רום מקוסטם.
זה לא אמור להיות פשוט בכלל... (בלשון המעטה... לא שאני מנסה לייאש אבל...) בגדול הרעיון לקחת מערכת הפעלה אנדרואיד שאתה מחפש ולהתאים אותה למכשיר...
יותר פשוט לקנות מכשיר חדש... -
@2580 כתב בבקשת מידע | עדכון גירסת האנדרואיד:
@אבי_770 כתב בבקשת מידע | עדכון גירסת האנדרואיד:
אני ינסה לקרוא על זה, איך יוצרים רום מקוסטם.
זה לא אמור להיות פשוט בכלל... (בלשון המעטה... לא שאני מנסה לייאש אבל...) בגדול הרעיון לקחת מערכת הפעלה אנדרואיד שאתה מחפש ולהתאים אותה למכשיר...
דווקא מצאי מדריך, שנראה מעולה, אני מנסה...
יותר פשוט לקנות מכשיר חדש...יש לי כבר כמה מכשירים ... אני משתמש במכשיר הזה יותר כדי להתלמד ולנסות עליו, ככה שלא מפריע ליי.