עזרה | צריך לקנות מחשב נייד
-
@אלי-כ-0 אני לא יכול להגיד לך על כל אסוס, בפרט שהיו לי שלא אבל ל המודל הספציפי הזה אתה צודק, שכחתי לבדוק את הנקודה הזאת.
The two small fans clearly represent the largest problem of the Zenbook S 13. While the noise level remains basically within limits - as long as you disregard the Performance mode that produces a maximum of 47.8 dB(A) - the problem is a very high-frequency noise. Looking at the chart below, you might think that the Whisper mode might be the best choice, but you can already hear the high-frequency noise clearly even at a low fan speed and it becomes very annoying. In Standard mode, some of it is at least covered by the whirring noise. In addition, the fans also rev up quickly, for example when playing a YouTube video, which makes things even worse. This problem would definitely represent a disqualifying point for us.
מקור ; https://www.notebookcheck.net/Asus-Zenbook-S-13-OLED-2023-review-The-slimmest-OLED-ultrabook-worldwide-struggles-with-annoying-fans.711985.0.html -
@אלי-כ-0
כמו שכתבו יש לך את
Lenovo ThinkPad X1 Carbon
אבל אתה תאלץ להתפשר טיפה על הסוללה.
אם תקנה את הדגם הזה מהדור האחרון [דור 13]. יש לך אותו עם מסך מהמם של 2.8K OLED. בדגמים ישנים זה בא רק עם 4K [-לא מומלץ גומר את הסוללה מהר]. או -FHD
ואגב יש לו את האופציה למסך מגע -
@אלי-כ-0 כתב בעזרה | צריך לקנות מחשב נייד:
@לא-מתייאש
אגב זה עם מסך מגע?האסוס ששלחתי לך אין לו מסך מגע
-
@לא-מתייאש כתב בעזרה | צריך לקנות מחשב נייד:
האסוס ששלחתי לך אין לו מסך מגע
אבל כן יש דגמים כאלה שבאים עם מסך מגע
-
@aiib כתב בעזרה | צריך לקנות מחשב נייד:
Lenovo ThinkPad X1 Carbon
אתה בטוח שהסוללה שלו מחזיקה הרבה זמן? והאם אכן יש לו מסך איכותי?
לדעתי יש לסדרה הזו את זמן הסוללה הכי ארוך מכל המחשבים שאני מכיר.
לא מכיר עוד מחשב שייתן לך 18.9 שעות סוללה [במעבדה]זה כמובן משתנה מדגם ספציפי למשנהו.
כמה שהמסך יותר איכותי זמן הסוללה יורד.
ויש בסדרה הזו את כל רמות המסכים. מהטובים עד הטובים ביותר -
@לא-מתייאש
אגב זה עם מסך מגע?יש גם כאלו עם מסך מגע. זו סדרה רחבה.
יש להם גם מסך מגע עם מסך טאצ' שזה יחסית דבר נדיר למי שאוהב -
@יעקב-אליעזר כתב בעזרה | צריך לקנות מחשב נייד:
אבל אתה תאלץ להתפשר טיפה על הסוללה.
למה? אתה מכיר מחשב שנותן יותר שעות סוללה ממנו?
-
@יעקב-אליעזר
אפשר קישורים? -
@יעקב-אליעזר כתב בעזרה | צריך לקנות מחשב נייד:
@aiib
בוודאי יש לך את הסמסונג החדשים ואת הLG החדשים הם טוענים ללמעלה מ20 שעות!!!דבר ראשון למעלה מ20 שעות מול 18.9 שעות לא הייתי קורה לזה פער משמעותי כד לקרוא לזה התפשרות...
אני לא מכיר את הסמסונג ואת הLG ולכן אני אישית לא הייתי קונה אותם בדיוק כמו שלא היתי קונה רכב LG... [ע"ע הפלאפונים שלהם...]
-
@aiib כתב בעזרה | צריך לקנות מחשב נייד:
לא מכיר עוד מחשב שייתן לך 18.9 שעות סוללה [במעבדה]
אם אפשר מקור יעזור לי מאוד