בקשת מידע | איזה חברה הכי טובה לתמלול הקלטות בעברית בAPI
-
אשמח אם מישהו שהתנסה עם הנושא יוכל להגיד לי איזה חברה הכי טובה לתמלול הקלטות של שיחות בעברית בAPI
אני צריך גם להכניס ל מילון של מילים לסיוע בתמלול כי ההקלטות מכילות גם מילים תורניות
אשמח גם לדעת מצד המחיר
תודה רבה -
@כבוד-הרב כתב בבקשת מידע | איזה חברה הכי טובה לתמלול הקלטות בעברית בAPI:
גם לה
אומרים שמייקרוספוט הכי טוב,
יש גם זיהוי דיבור של גוגל,
ושל עלמה רידר ['עלמגו'].@אלף-שין אכן מייקרוסופט הכי טוב, ואחרי זה גוגל.
עלמה רידר לא יודע כמה זה טוב.
אבל אני לא עניתי בגלל שלא היה לי מה לענות על זה@כבוד-הרב כתב בבקשת מידע | איזה חברה הכי טובה לתמלול הקלטות בעברית בAPI:
אני צריך גם להכניס ל מילון של מילים לסיוע בתמלול כי ההקלטות מכילות גם מילים תורניות
-
@אלף-שין אכן מייקרוסופט הכי טוב, ואחרי זה גוגל.
עלמה רידר לא יודע כמה זה טוב.
אבל אני לא עניתי בגלל שלא היה לי מה לענות על זה@כבוד-הרב כתב בבקשת מידע | איזה חברה הכי טובה לתמלול הקלטות בעברית בAPI:
-
גם לה
אומרים שמייקרוספוט הכי טוב,
יש גם זיהוי דיבור של גוגל,
ושל עלמה רידר ['עלמגו']. -
@אלף-שין @שמואל-ש יש איפה שהוא אפשרות לנסות את התמלול של מיקרוסופט?
דרך אגב מצאתי חברה שמתמללת בעברית והיא הרבה יותר טובה מגוגל זה האתר שלהם יש להם גם ניסיון ארוך בחינם -
אשמח אם מישהו שהתנסה עם הנושא יוכל להגיד לי איזה חברה הכי טובה לתמלול הקלטות של שיחות בעברית בAPI
אשמח גם לדעת מצד המחיר
תודה רבה -
דרך אגב מצאתי חברה שמתמללת בעברית והיא הרבה יותר טובה מגוגל זה האתר שלהם יש להם גם ניסיון ארוך בחינם
לא ראיתי שם אפשרות ב API
@שמואל-ש יש להם
תראה כאן https://developer.transkriptor.com/docs
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות