עזרה | הוספת אפשרות הרשמה באתר וורדפרס בעברית
-
@ישראל-פרויקר כתב בעזרה | הוספת אפשרות הרשמה באתר וורדפרס בעברית:
@לא-מתייאש תודה רבה, אבל מישהו נתן לי תוסף שבו אני מגדיר בדיוק איך ראה ההרשמה רק שזה לא פתר לי שכמתחברים או משחזרים סיסמה הטקסט באנגלית עדין
לפי מה שאתה מתאר - התוסף יוצר דפי הרשמה שונים מהברירת מחדל, ציין את שמו, כפי שביקש @לא-מתייאש.
-
@dfhzrhree @לא-מתייאש בשביל ליצור פרופילים ודפי הרשמה אני משתמש בזה וכדי לשנות את התווים של השם משתמש אני משתמש בזה
בפועל לא ניסתי את מה @לא-מתייאש נתן לי. אני לא יודע איךמשתמשים עם זה פשוט -
@dfhzrhree @לא-מתייאש בשביל ליצור פרופילים ודפי הרשמה אני משתמש בזה וכדי לשנות את התווים של השם משתמש אני משתמש בזה
בפועל לא ניסתי את מה @לא-מתייאש נתן לי. אני לא יודע איךמשתמשים עם זה פשוטאני לא מכיר את התוספים הללו ובדרך כלל, אני לא אוהב את סוגי התוספים הללו, אבל כדי להשתמש במה ששלחתי לך, אתה יכול להשתמש בתוסף הזה. זה מאפשר לך להפעיל קוד PHP בפשטות.
אוליי יעבוד לך בכל זאת.
נ.ב. יש לי כ-10 שנים של ניסיון עם וורדפרס, ואני לא ממליץ תוספים שמשנים את ההרשמה בצורה דרסטי, אם כבר אתה רוצה לערוך את ההרשמה, הייתי ממליץ יותר על LoginPress. -
@לא-מתייאש
אני צריך מספר דברים שיהיה לי בהרשמה:- שהגולש יראה את כל הטקסט בעברית ללא תרגום גוגל
- שהשם משתמש יהיה בעברית
- מספר שדות בטופס בשביל מידע על המשתמש ואני כמובן יקבל אותו כליד/ טבלת XL /מייל
(4. שגם המיילים על ההרשמה והתחברות שינוי סיסמה וכדו' יהיה בעברית)
אז אני מאוד אשמח אם תסביר לי מה הכי טוב לזה
-
@לא-מתייאש
אני צריך מספר דברים שיהיה לי בהרשמה:- שהגולש יראה את כל הטקסט בעברית ללא תרגום גוגל
- שהשם משתמש יהיה בעברית
- מספר שדות בטופס בשביל מידע על המשתמש ואני כמובן יקבל אותו כליד/ טבלת XL /מייל
(4. שגם המיילים על ההרשמה והתחברות שינוי סיסמה וכדו' יהיה בעברית)
אז אני מאוד אשמח אם תסביר לי מה הכי טוב לזה
1 ו-4 אתה יכול לעשות אם LOGINPRESS
2 - זה הפונקצייה ששלחתי לך כבר
3) תגיד לי איזה שדות שאתה רוצה שיהיה בהרשמה. -
@לא-מתייאש בסגנון של כתובת מס' טלפון וכל מיני פרטים נוספים
והקוד הזה שנתת לי הוא מלכתחילה? כתבת שהוא יכול לגרום לבעיות. -
@לא-מתייאש בסגנון של כתובת מס' טלפון וכל מיני פרטים נוספים
והקוד הזה שנתת לי הוא מלכתחילה? כתבת שהוא יכול לגרום לבעיות.זה לא לכתחילה לאפשר משהו שוורדפרס חסמו מעקרא, וממלא זה יכול לגרום בעייות, לא משנה איך שתעשה את זה.
בגדול בשביל מספר טלפון, מה שאפשר לעשות, זה להוסיף חלק "מידע נוסף" בעמוד של הפרופיל ושמה נוסיף את השדה של המספר טלפון ומה שאתה עוד צריך.
קוד דוגמא לזה :
<?php // Display the phone number field in the user profile function wp_show_phone_field_in_profile( $user ) { ?> <h3><?php _e( 'מידע נוסף', 'domain' ); ?></h3> <table class="form-table"> <tr> <th><label for="user_phone"><?php _e( 'מספר טלפון', 'domain' ); ?></label></th> <td> <!-- The value of this field is taken from the user meta data, specifically the 'user_phone' field --> <input type="text" name="user_phone" id="user_phone" value="<?php echo esc_attr( get_user_meta( $user->ID, 'user_phone', true ) ); ?>" class="regular-text" /><br /> <span class="description"><?php _e( 'אנא הכנס את מספר הטלפון שלך.', 'domain' ); ?></span> </td> </tr> </table> <?php } // Hooks for the user's profile page and the profile edit page in the admin dashboard add_action( 'show_user_profile', 'wp_show_phone_field_in_profile' ); add_action( 'edit_user_profile', 'wp_show_phone_field_in_profile' ); // Save the updated phone number in the user profile function wp_save_phone_field_in_profile( $user_id ) { // Check if the current user has the capability to edit the user if ( ! current_user_can( 'edit_user', $user_id ) ) { return false; } // If the phone field is set, update the user's 'user_phone' meta field with its value if ( ! empty( $_POST['user_phone'] ) ) { update_user_meta( $user_id, 'user_phone', $_POST['user_phone'] ); } } // Hooks for when the user profile is updated add_action( 'personal_options_update', 'wp_save_phone_field_in_profile' ); add_action( 'edit_user_profile_update', 'wp_save_phone_field_in_profile' );
עכשיו נוסיף גם את השדה של המספר טלפון בהרשמה :
<?php // Add the phone number field to the registration page function wp_add_phone_field_to_registration() { ?> <p> <label for="user_phone"><?php _e( 'מספר טלפון', 'domain' ) ?><br /> <input type="text" name="user_phone" id="user_phone" class="input" size="25" /></label> </p> <?php } add_action( 'register_form', 'wp_add_phone_field_to_registration' ); // Verify that the phone number has been entered during registration function wp_check_phone_field_at_registration( $errors, $sanitized_user_login, $user_email ) { if ( empty( $_POST['user_phone'] ) ) { $errors->add( 'user_phone_error', __( '<strong>שגיאה</strong>: לא הוזן מספר טלפון.', 'domain' ) ); } return $errors; } add_filter( 'registration_errors', 'wp_check_phone_field_at_registration', 10, 3 ); // Save the phone number in the user profile during registration function wp_save_phone_field_at_registration( $user_id ) { if ( ! empty( $_POST['user_phone'] ) ) { update_user_meta( $user_id, 'user_phone', trim( $_POST['user_phone'] ) ); } } add_action( 'user_register', 'wp_save_phone_field_at_registration' );
זה יצא לך משהו כזה (כמובן שאתה יכול לערוך את התמונות עם LOGINPRESS) :
ותקבל את המספר טלפון בעמוד של הפרופיל :
זה רק דוגמא, תצרך להתאים את זה לצרכים שלך.
-
@לא-מתייאש אני מקווה שאני אסתדר. אני לא ממש מבין בקודים
אגב אני גם מעוניין שהנראות של הטופס הרשמה יהיה אחרת מהברירת מחדל של וורדפרס שזה התוספים מביאים, זה נראה יותר מקצועי. -
-
@ישראל-פרויקר כתב
אגב אני גם מעוניין שהנראות של הטופס הרשמה יהיה אחרת מהברירת מחדל של וורדפרס שזה התוספים מביאים, זה נראה יותר מקצועי.
אפשר לשנות את המראה עם חלקים, תת קטגוריות וכו, זה תלוי בך, אבל זה דורש פתוח מיוחד, זה הכיוון שאני בכל זאת יותר ממליץ עליו אבל תעשה כשיקולך.