באג | מדיה לא עובר דרך הבלוטוס
-
-
@yosef368 כתב בבאג | מדיה לא עובר דרך הבלוטוס:
@Harwona לי בינתיים היא עובדת מעולה ברוך ה' לא אשקר שהיו כמה פשלות למשל מילאתי את המכשיר והשארתי רק ג'יגה וחצי פנוי כיביתי והדלקתי הוא כתב נו קומנד או שניסיתי לעדכן והוא כתב נו קומאנד..
מזה נו קומאנד?
אני עשיתי עדכון וגם היה את הבעייה הנל הנל הנל הנל הנל וכו -
@שניאור-שמח תעבור למייל
זה נו קומאנד -
@אני-אני-אני מה ששלחתי? מזתומרת זו גירסה מלאה אני התקנתי בעצמי
היא אמנם מקוסטמת ומתייחסת למכשיר כאילו הוא סמארטפון רגיל (ולכן הכפתור כיבוי במקום לנתק שיחות הוא מכבה את המסך ןהמקשים במקום לחייג זה שולח לאוקיי גוגל שזה מעצבן ברמות) האמת שאני בכלל לא יודע מה זה קרנל ומה אני מכניס ראשי בין ההרים @Harwona ו @אני-אני-אני רק אומר לכם מה שאני יודע -
@אני-אני-אני הדאטה שלי לא מוצפן בדקתי וזה קרה לי פעם אחת אחרי כיבוי והדלקה
-
@אני-אני-אני היתה גירסה במגה ומשם התקנתי אבל אני מאמין שאין הבדל לפי הגודל של הקובץ
באותו עמוד של XDA אחרי שהביאו את הגירסה והקישור מגיטהאב יש בהמשך סרטון מיוטיוב והגירסה ממגה -
@yosef368
הא אוקי לא שהתקנת משם ישירותיש בסיס אוניברסלי שאותו אחד בנה/ערך והעלה למאגר שלו בגיטאהב וכנראה בא אחד מ XDA והתאים את זה למכשיר הנ"ל ,
מה שאמרת על המקשים אני לא מאמין שבגלל זה הבעיה נוצרת כי חייב להיות משהו שמקשר לחומרה הספציפית של המכשיר שלך -
@אני-אני-אני אין לי שמץ. לא הורדתי את הגרסה הנ"ל
-
@אני-אני-אני מה ששלחתי? מזתומרת זו גירסה מלאה אני התקנתי בעצמי
היא אמנם מקוסטמת ומתייחסת למכשיר כאילו הוא סמארטפון רגיל (ולכן הכפתור כיבוי במקום לנתק שיחות הוא מכבה את המסך ןהמקשים במקום לחייג זה שולח לאוקיי גוגל שזה מעצבן ברמות) האמת שאני בכלל לא יודע מה זה קרנל ומה אני מכניס ראשי בין ההרים @Harwona ו @אני-אני-אני רק אומר לכם מה שאני יודעאתה יכול לשנות שברגע שאתה לוחץ על ניתוק אז זה מכבה במקום לנעול..
-
@שניאור-שמח איך עושים את זה?
-
-
-
@yosef368 הסתדרתי זה עובד תודה לכל העוזרים ולכל המנסים לעזור תבורכו!!
איךךךך?????????????
-
@שניאור-שמח בהגדרות שורה ראשונה PHH TREBLE SETTING תעבור לMISC FEATURES ותרד עד שתמצא את השורה USR SYSTEM WIDE BT HAL. תסמן וי תפעיל מחדש. נס!!