המלצה | המלצה | אחסון בענן 1TB חינם!!
-
@חיפושית כתב בהמלצה | המלצה | אחסון בענן 1TB חינם!!:
המשמעות היא שאפילו הספקים לא יודעים אילו נתונים מוחזקים על ידי הלקוחות בשרתים שלהם.
קצת קשה להאמין לזה, הרשה לי לפקפק בזה...
-
@אייל-אייל כתב בהמלצה | המלצה | אחסון בענן 1TB חינם!!:
שטח האחסון בענן בנפח 1TB
-
@חכם-בלילה-1 כתב בהמלצה | המלצה | אחסון בענן 1TB חינם!!:
@חיפושית כתב בהמלצה | המלצה | אחסון בענן 1TB חינם!!:
המשמעות היא שאפילו הספקים לא יודעים אילו נתונים מוחזקים על ידי הלקוחות בשרתים שלהם.
קצת קשה להאמין לזה, הרשה לי לפקפק בזה...
לא קשה להאמין. יש דרכים טכניות מאוד פשוטות לממש הצפנה כזו.
-
@anaeld1002-0 יש טרא בייט חינם רק שהוא יכול לעקוב אחרי הנתונים שלך ויכול להיות שגם פשוט ימחק לך כל הנתונים
ככה שאם אתה רוצה לשמור ולאחסן חומר חשוב לא מומלץ בכלל!!! -
@FSHLOMO כתב בהמלצה | המלצה | אחסון בענן 1TB חינם!!:
יש דרך להעביר מדרייב לשם בלי להוריד ולהעלות?
לא זז
בזמנו בדקתי ואין דרך. היה פעם את הפונקציה הזו והם ביטלו אותה.
באופן כללי יש הרבה תלונות על האיחסון הזה (לא מצליחים להעלות/להוריד, אין שום שירות, אין אפשרות להתנתק, חשש גדול לבטיחות) ולא מומלץ בכלל. מי שכבר פותח שם חשבון - כדאי שיעשה את זה עם חשבון לא שימושי ולא יתן להם גישה לחשבון הרגיל שלו.
-
@ARISH לי פתוח בנטפרי הורדתי מהאתר הרשמי שלהם
העלתי בג'מבו מייל למי שרוצה:
https://jumbomail.me/j/EkQJ59T0TEKacs8
ימחק תוך שבוע, מי שיכול הוריד ולהעלות לדרייב, בבקשה...
אין לי מקום כבר פשוט.. ולפורום לא נותן להעלות כי קובץ גדול מידי..גיביתי את כל המחשב שלי שם נראה טוב ממשק ממש ידידותי ונוח.. מהירות העלאה- 5.5 מגה לשנייה לא יודע אם זה נחשב איטי או מהיר... המהירות העלאה שלי בכללי היא 50 MB אבל זה אף פעם לא ככה...
בתוכנה שמורידים כתוב גם שיש פונקצייה חדשה שהיא גיבוי אוטומטי לכל קובץ וכל שינוי שנעשה במחשב.. [אגב גם אם אני מוחק מהמחשב זה ימחק מהשרת שלהם?]
טרה בית חינם ונרא על פניו שהכל בסדר כבר כמה שנים...
רק מי שימצא פריצה לזה בשביל שאר הפונקציות.. [למרות שהבנתי שרובם למשתמשי אפליקציה פחות רלוונטי לי...]
ודרך לתרגם את זה לעברית [תלוי לכאורה בביקוש...] זה יהיה מטורף!!!
עכשיו יש להם גם מבצא 1.9 דולר בלבד לחודש הראשון ואח"כ 4 דולר נראה לי... למנוי פרימיום שזה 2 טרה ועוד פונקציות... -
@anaelkm2 כתב בהמלצה | המלצה | אחסון בענן 1TB חינם!!:
העלתי בג'מבו מייל למי שרוצה:
https://jumbomail.me/j/EkQJ59T0TEKacs8חסום בנטפרי...
נשמח אם מישהו ישלח לבדיקה או יעלה שוב לג'מבו מייל ויוסיף כוכביות בקישור שהוא מפרסם