המלצה | המלצה | אחסון בענן 1TB חינם!!
-
@חכם-בלילה-1 ממה שבדקתי בגוגל ומניסיון אישי התוכנה התוכנה די בטוחה והכי טובה מסוגה ( ולפי מה שכתוב באתר היא מאובטחת ע"י אותה הצפנה של גוגל)
-
@חכם-בלילה-1
אתה משתמש בגוגל?! -
@אני-אני-אני אתה משווה בין גוגל לחברה ספרדית (לפי גוגל טרנסלייט) לא מוכרת????????
-
@חכם-בלילה-1
אני רק עונה על מה שאמרת "אין מתנות חינם"
למה מגוגל אתה כן לוקח מתנות חינם -
@אני-אני-אני כי זה לא חינם
אתה משלם להם בזה שאתה נכנס לאקוסיסטם שלהם וככה הם יכולים להלעיט אותך בפרסומות ממוקדות או למכור לך מנוי בתשלום
וגם זה משהו סביר ביחס לשוק, בשונה מ1 TB בחינם -
@אני-אני-אני האמת שאתה צודק!
אם היית יודע כמה גוגל יודעים עליך ועלי ועליכם....
לא עליכם... -
@צדיק-תמים
יפה מאוד גם אתה אומר שיש רווחים צד שלישי
(שלא אמורים להזיק לי אם אני לא חי מתחת למפה)
וזאת כוונתי את המידש האישי שלך אף אחד לא יגנוב יש להם עוד מיליון דרכים להרוויח עליך מה גם שזה מתממשק עם חברות גדולות כמו אפל ומיקרוסופט כך שסביר להניח שזה לא משהו זדוני שיגנוב לך את המידע אלא רווחים צד שלישי
וכמו ש @חכם-בלילה-1 אומר הם בהחלט עם נשק חזק ביד יודעים גיל הרגלים תחביבים הכללללללל הם יודעים עליךמה גם שמישהו אמר טענה מצוינת שהדרך שלהם לכבוש את השוק ולמשוך לקוחות זה בהחלט לתת משקל נגד ענקית גוגל וההרגל היומיומי של אנשים -
@אני-אני-אני כתב בהמלצה | המלצה | אחסון בענן 1TB חינם!!:
וזאת כוונתי את המידש האישי שלך אף אחד לא יגנוב יש להם עוד מיליון דרכים להרוויח עליך מה גם שזה מתממשק עם חברות גדולות כמו אפל ומיקרוסופט כך שסביר להניח שזה לא משהו זדוני שיגנוב לך את המידע אלא רווחים צד שלישי
איזה עוד מליון דרכים?
ההבדל הכי גדול בינם לבין חברות הענק זה שחברות הענק יפסידו הרבה יותר מניצול לרעה של המידע מאשר כל רווח ישיר שיוכלו להפיק מזה
וגם שאתה יכול להניח שכנראה הן לא ייעלמו פתאום עוד חודש עם כל המידע
נ.ב. לא ברור לי על איזה התממשקות עם חברות גדולות אתה מדבר -
@צדיק-תמים כתב בהמלצה | המלצה | אחסון בענן 1TB חינם!!:
נ.ב. לא ברור לי על איזה התממשקות עם חברות גדולות אתה מדבר
למיטב ידיעתי להעלות אפליקציה לאפל תצטרך לעבור בקרת אמינות מסוימת
-
@אני-אני-אני שום אמינות
רק לשלם חשבון מפתח (100$ לשנה) ובקרה מסוימת על מה שמעלים לחנות = על האפליקציה עצמה
זה ממש ממש לא נותן תעודת כשרות לחברה -
@צדיק-תמים
בסופו של יום אני לא מתיימר להתווכח איתך לייתר דיוק אני לא יכול כל עוד אין לי את ה (מלא) ידע שיש לך -
@אייל-אייל כתב בהמלצה | המלצה | אחסון בענן 1TB חינם!!:
@צדיק-תמים תכלס היא לא חברה כזאת קטנה יש כ800 מיליון משתמשים בכל הפלתפורמות.....
מאיפה המספר הזה?
הם בעצמם כותבים (לפני כחודשיים)It’s no surprise that its popularity has surged over the years. Currently, TeraBox has more than 156 million registered users from 231+ countries and regions, with over 10 million daily active users turning to TeraBox to simplify workflow and improve quality of life.
בכל מקרה אני לא כותב שזה חברה נוכלת. אין לי מושג. אני רק אומר שהאמינות של זה הרבה פחות משל חברות כמו גוגל או מייקרוסופט על כל המשמעויות, וכל אחד יעשה כרצונו.
-
@אייל-אייל כתב בהמלצה | המלצה | אחסון בענן 1TB חינם!!:
העלאת קבצים: ניתן להעלות ולשלוח קבצים גדולים בגודל של עד 20 GB.
4 GB
-
@106 כתב בהמלצה | המלצה | אחסון בענן 1TB חינם!!:
@אייל-אייל
יש כאן מאמר מאד ביקורתי עליהם.תודה על המאמר גם אני לא הבנתי איך יש "מתנות חינם".
-
@106 יש באתר trustpilot ביקורות שליליות למדי עליהם.
בנוסף, כאן מוזכר הנושא של חשש לפגיעה בפרטיות. מצטט:TeraBox: אבטחה
הקדישו כל זמן לחפור בפורומים ובביקורות ותמצאו חששות לגבי האבטחה של TeraBox. האתר מתיימר לאחסן מטא נתונים ונתוני קבצים בנפרד, ולהצפין קבצים במהלך תהליכי ההעלאה וההורדה באמצעות HTTPS ו- SFTP.
ספק הענן טוען שאינו יכול לראות קבצים בתוך הכספת האישית. אבל ברגע שהנתונים הועלו לענן, בתיאוריה אין שום דבר שימנע מהם לבחון אותם. אזהרת החברה כי לא תאפשר שיתוף של תוכן "מעורר התנגדות" מצביעה על סוג כלשהו של סריקה או סינון.
זאת בניגוד לתוכנות אחסון ענן אחרות כמו Nextcloud, המציעות "הצפנה מקצה לקצה" של אפס ידע. המשמעות היא שאפילו הספקים לא יודעים אילו נתונים מוחזקים על ידי הלקוחות בשרתים שלהם.
חפירה בעברה של החברה מגלה חששות ביטחוניים נוספים. TeraBox הייתה ידועה בעבר בשם Dubox לפני שנרכשה על ידי FlexTech Inc. Dubox בבעלות סינית הבהירה במפורש כי הנתונים מאוחסנים במרכזי נתונים סיניים, שלעתים נתפסים כפחות מאובטחים ממקביליהם האמריקאים או האירופיים. שוב, זה יהיה פחות מדאיג אם TeraBox תספק הצפנה בצד הלקוח, ותאבטח נתונים לפני ההעלאה, כך שאפילו העובדים שלהם לא יוכלו לקרוא אותם.
מכיוון שאין באפשרותנו לאשר את המצב הנוכחי עם אחסון נתונים ואבטחה, אנו ממליצים להשתמש ב- TeraBox בזהירות. משמעות הדבר היא שעליך להימנע מאחסון מידע רגיש ואישי במרחב הענן שלה. אם באמת אין לך ברירה, שקול להשתמש בתוכנת ההצפנה הטובה ביותר כדי להגן על הקבצים שלך לפני ההעלאה.