בעיה | נעלם הווייפיי במחשב. ושום דבר לא עוזר.
-
ב"ה
הגיע לידי מחשב שנעלמו לו לפתע הגדרות הווייפיי וכל דבר שניסיתי לא עזר.
ואפרט,
אין כפתור.
הפעלה מחדש לא הועילה.
ב"חיבורי רשת" מראה שההתקן פעיל.
הורדתי דרייבר של הרשת מהיצרן של המחשב, לא עזר.
איפוס רשת לא עזר.
הסרת ההתקן והפעלה מחדש לא הועילה.אשמח לסיוע. ותודה מראש!
יצויין שעל המחשב יש נטספרק.
דגם המחשב:
מצו"ב צילומי מסך:
-
-
@chaimd בהגדרות מופיע לך וויפי?
תנסה להוריד את זה ולהשבית ולהפעיל שוב
אולי זה יעזור@Harwona כתב בבעיה | נעלם הווייפיי במחשב. ושום דבר לא עוזר.:
@chaimd ניסית לכאורה את כל הפתרונות הקלאסיים, מה עם פנייה לנטספארק? אולי התוכנה שלהם גורמת לבעיות
למה זה קשור לנטספארק?
-
@Harwona כתב בבעיה | נעלם הווייפיי במחשב. ושום דבר לא עוזר.:
מה עם פנייה לנטספארק?
פניתי לנסטפרק, הם מצידם השביתו את החשבון.
את התוכנה אחר כך ניסיתי להסיר ודרש קוד. התקשרתי אליהם והם אמרו שלא יכולים לתת לי קוד כי החשבון שלי כבר לא קיים אז הסרתי עם revo שמחק את כל התוכנה. וזהו. -
@chaimd אני גם בדיוק נתקל עם בעיה דומה ואפילו יותר חמורה...
תנסה לעשות את הפעולות הבאות:
זכות יוצרים ל @chv
@aiib אני מכיר את זה.. יש מצב גדול שמה שקרה לך זה מה שאני חושב.
כידוע, הבלוטוס והWI-FI הם על אותו התקן. יש כל מיני תקלות שקורות מזה. יש חברות שסובלות פחות מתקלות ויש יותר. הרבה פעמים עקב פקודה (מה שנקרא AT, שזה בעצם מה שיוצא בסופו של דבר הפקודות החשמליות של ההתקן) שלא כ"כ מותאמת נכון ביחס בין הבלוטוס לWI-FI, יוצא שגיאה שאפשר להתייחס אליה טכנית כקֶצֶר בהתקן.
עד כאן התפלפלויות בהניסיון להסביר את התזה שלי מה התקלה...לפתרון - מה שאתה צריך לעשות זה פשוט שיהיה לך קובץ התקנה של הדרייבר הכי עדכני של ההתקן הנ"ל. קובץ כיוון שתצטרך לעבוד אופליין כשתתקין אותו.
תלך למנהל התקנים - במתאמי רשת - תמחק את הדרייבר של ההתקן WI-FI.
תעשה ריסטרט, כשהBIOS עולה תלחץ F1 לפתוח הגדרות ביוס - לך לכרטיסיה אבטחה (security) שם יש תפריט מסוים של שליטה ביציאות-פורטים. תמצא את WLAN כלומר WI-FI (איך שלא יקראו לזה שם. יכול להיות גם wireless LAN ועוד) ותכבה אותו.
תצא מהגדרות (F10 לצאת ולשמור) כשוינדוס עולה תבצע התקנה של הקובץ דרייבר ששמרת.
שוב ריסטרט והפעם תפתח את הביוס ותדליק חזרה את הWLAN.
תעדכן אם הצליח.. -
@aiib
משהו קצת מוזר לי פה. כי כמה שאני ראיתי בד"כ כדי שההגדרות ווייפיי יעלמו צריך שההתקן של הווייפיי יוסר או לפחות שלא יהי' זמין ואילו כאן בלוח הבקרה מראה שהתקן פעיל!
(גם אצלך זה ככה?)
יתכן שמה שנדפק כאן (ואולי כתוצאה מהסינון) הוא רק ההגדרות ווייפיי? אולי שווה לנסות להתחבר לווייפיי באמצעות תוכנה חיצונית כלשהי? -
@aiib זה ככה תמיד בנטספרק. כמו אצלך שהוא שולח לדפדפן.
עריכה: בנוגע אלי אני לא ליד המחשב עם הבעי' כרגע אבל הייתי מציע לך לבדוק בינתיים עם אחת או יותר מהתוכנות האלה למשל
https://listoffreeware.com/free-wifi-management-software-windows/
מעניין מה תהי' התוצאה -
@chaimd כתב בבעיה | נעלם הווייפיי במחשב. ושום דבר לא עוזר.:
אין כפתור.
יכול להיות שאין כפתור ממש על המחשב, אבל ייתכן ויש מקש כלשהו במקלדת שפותח וסוגר את הוויפי.. (וייתכן וצריך ללחוץ גם על fn ואז עוד מקש..)