בקשת מידע | לגבי הרום לנגן m390 שהביאו פה בפורום
-
@yosef368 כתב בבקשת מידע | לגבי הרום לנגן m390 שהביאו פה בפורום:
fu2nghte
תפתח שניה את התוכנה אצלך אצלי זה שונה
-
@danidani יש לו בעיה בתוכנה שככל הנראה זיהתה את הפריצה יכול להיות שזה קשור לאנטי וירוס אני ממליץ למחוק את התוכנה להשבית את האנטי וירוס ולנסות להוריד שוב את התוכנה
-
@danidani יש לו בעיה בתוכנה שככל הנראה זיהתה את הפריצה יכול להיות שזה קשור לאנטי וירוס אני ממליץ למחוק את התוכנה להשבית את האנטי וירוס ולנסות להוריד שוב את התוכנה
-
@צדיק-0 כן התקנתי לו את הדרייברים של משה144 השלישי מביינהם אבל זה עוד לפני ניסיון קליטה של הנגן!
@danidani כתב בבקשת מידע | לגבי הרום לנגן m390 שהביאו פה בפורום:
@yosef368 תנסה באמת לעשות מה שצדיק אומר תתקין הכל מחדש ולפני זה תכבה את האנטי וירוס לגמרי
זה יכול לעזור למירקול אבל ל SP זה לא נראה לי הבעיה!
מה שכן יכולה להיות הבעיה: ששאבת עם מירקול ולכן יש בעיות צריבה ב SP זה נכון? -
@צדיק-0 כן התקנתי לו את הדרייברים של משה144 השלישי מביינהם אבל זה עוד לפני ניסיון קליטה של הנגן!
@yosef368 תנסה באמת לעשות מה שצדיק אומר תתקין הכל מחדש ולפני זה תכבה את האנטי וירוס לגמרי
מה שכן יכולה להיות הבעיה: ששאבת עם מירקול ולכן יש בעיות צריבה ב SP זה נכון? -
מה שכן יכולה להיות הבעיה: ששאבת עם מירקול ולכן יש בעיות צריבה ב SP זה נכון?@שוקי-סגל כתב בבקשת מידע | לגבי הרום לנגן m390 שהביאו פה בפורום:
מה שכן יכולה להיות הבעיה: ששאבת עם מירקול ולכן יש בעיות צריבה ב SP זה נכון?כנראה שכן כלומר אפשר לסדר את זה אבל עזוב שינסה קודם עם מירקל
-
@שוקי-סגל כתב בבקשת מידע | לגבי הרום לנגן m390 שהביאו פה בפורום:
מה שכן יכולה להיות הבעיה: ששאבת עם מירקול ולכן יש בעיות צריבה ב SP זה נכון?כנראה שכן כלומר אפשר לסדר את זה אבל עזוב שינסה קודם עם מירקל
-
אפשר לסדר את זה
כיצד?
לא משהו שידוע לי אולי תפרט?
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות