בעיה | נמחקה האפשרות להתחבר לאינטנרט
-
-
@aiib כתב בבעיה | נמחקה האפשרות להתחבר לאינטנרט:
בביוס ביטלתי והפעלתי את הוויפי ועדיין לא עובד... הסרתי גם את רימון עם תכונות להסרת תוכנות. אבל נראה שעדיין יש שליטה של רימון במחשב.
בתוכנה של סייפר כתבו שהיא משנה כל מיני קבצי מערכת כדי לחסום, יכול להיות שזה גם מה שרימון עשו ואם כן לא יעזור לך להסיר את התוכנה
-
@פקז
@aiib
עם איזה תוכנה הסרת את זה?
אם לא מדובר בתוכנה עם סריקה חזקה (ויכול להיות שגם אם מדובר באחת כזו) לכאורה נשארו ערכי ריגסטרי שלא נמחקו ואלו מונעים ממך את זה נסה להשתמש עם תוכנת הסריקה הזו כמדומני שהיא סורקת גם ערכים ברגיסטרי
https://getintopc.com/softwares/antivirus/gridinsoft-anti-malware-2022-free-download/
כבה אנטי וירוס
אחרי ההתקנה תתנתק מאינטרנט ( ) ותריץ את קובץ ה patch עבור המערכת שלך
כמובן שהשיקול שלך אם להשתמש בתוכנה הפרוצה
שים לב וכמו שכתב @שמעון-pc שזה מצב עדין מכיוון שמדובר בערכי ריגסטרי לכן הייתי ממליץ לך לגבות את החומר (לא חייב כי הארדיסק תמיד ישאר רק תבדוק שהביטלוקר מכובה) ותעשה נקודת שחזור -
@אני-אני-אני אני הסרתי עם revo uninstal יחד עם קבצי הרגיסטרי והכל
-
-
@פקז כתב בבעיה | נמחקה האפשרות להתחבר לאינטנרט:
@aiib תנסה אולי לפנות לשרות לקוחות של רימון או לברר בעצמך באיזה קבצים צריך לטפל כדי שיקרה המצב הזה ואז תשנה בחזרה
כבר מחקתי בעצמי את כל הקבצים עם תוכנות ועדיין לא עוזר... הם לא בדיוק משתפים פעולה ברימון
(ניסית כבר להשבית את הפרוקסי אם מופעל)
כלומר?
-
@פקז כתב בבעיה | נמחקה האפשרות להתחבר לאינטנרט:
@aiib כתבת שהפותר בעיות אמר שהבעיה בפרוקסי אז תנסה לבדוק אם זה מושבת הסבר
הוא צריך להיות מושבת?
כרגע כל ההגדרות הפרוקסי לא פעילות וכשאני מנסה לשנות את זה החלון של ההגדרות נסגר אוטומטית ואחרי שפותחים אותו מחדש מופיע ההגדרות הישנות לפני השינוי..