בירור | האם הגירסה הזאת (פתוחה) טובה לשיאומי F22 PRO
-
@yosef368 כתב בבירור | האם הגירסה הזאת (פתוחה) טובה לשיאומי F22 PRO:
@Harwona ולהם יש רום לF22 PRO ואם כן למה לא לצרוב גירסה בעצמי. במה טוב יותר כל הגירסאות שצורבים בארץ?
נ.ב. הנה הסרטון הנ''לXiaomi Qin F22 pro multi-language roms.mp4בוא נדבר על העובדה שהרבה גרסאות ברשת לא בעברית. מספיק להיום?
-
@Harwona מעולה מזל שתיקנת אותי אני אערוך את זה. לא צריך לעבור ללשונית FORMAT ולעשות קודם?
-
@yosef368 פשוט תראה מה ש @חכם-ישראל צילם בפוסט הזה
@Harwona כתב בבירור | האם הגירסה הזאת (פתוחה) טובה לשיאומי F22 PRO:
פשוט תראה מה ש @חכם-ישראל צילם בפוסט הזה
משום מה אני לא מצליח לראות מה הוא צילם. מה שכן הוא כתב לשנות את סופר לsuper.img
מה זה? -
פשוט תראה מה ש @חכם-ישראל צילם בפוסט הזה
משום מה אני לא מצליח לראות מה הוא צילם. מה שכן הוא כתב לשנות את סופר לsuper.img
מה זה? -
@Harwona ועוד שאלה (מקווה שאחרונה) האם צריך באיזשהוא שלב לנתק את המכשיר מהמחשב (נגיד בין פתיחת הבוטלואדר לצריבה עצמה) או שהמכשיר יכול להשאר מחובר מהתחלה עד הסוף?
-
@yosef368 איפה שמעת שהגרסאות שצורבים טובות יותר? הפוך, לפעמים יש גרסאות עם המון באגים מה שלא קיים בד"כ בגרסאות שמתפרסמות בפורומים הנ"ל. אה"נ אם יש לך את הידע הטכני כיצד לצרוב תוכל לעשות זאת לבד, אבל קח בחשבון שצריך לדייק, לפעמים טעות קטנה ואז זה כאב ראש לתקן את זה...
אין צורך בידע גדול לצרוב
לפתוח בוטלאודר יש דרך אם mtkclient
הפקודה -python mtk da seccfg unlock
יש כלי לפתיחת בוטלאודר בF21 זה הקישור - סיסמת חילוץ : mlgmxyysdצריך תוכנת SP FLASH TOOL - אפשר להוריד מהאתר הרשמי
וסקאטר ולשים את הסקאטר ואת הקובץ שאתה ורצה לצרוב (אל תשכח לשנות את סופר לSUPER.IMG)הנה סקאטר - MT6761_Android_scatter.txt
*הסקאטר מתאים ל F21
-
הצלחתי!!! @Harwona מעריך את העזרה שלך והסבלנות שלך אלי ברמות שהשם יחזיר לך בכפל כפליים
איך אני משנה עכשיו לIMEI כשר יש לי מכשיר כשר איך אני מוציא ממנו את הIMEI ושם במכשיר הזה? -
-
-
-
-
הצלחתי!!! @Harwona מעריך את העזרה שלך והסבלנות שלך אלי ברמות שהשם יחזיר לך בכפל כפליים
איך אני משנה עכשיו לIMEI כשר יש לי מכשיר כשר איך אני מוציא ממנו את הIMEI ושם במכשיר הזה?@yosef368 כתב בבירור | האם הגירסה הזאת (פתוחה) טובה לשיאומי F22 PRO:
איך אני משנה עכשיו לIMEI כשר יש לי מכשיר כשר איך אני מוציא ממנו את הIMEI ושם במכשיר הזה?איך הצלחת בסוף מה עשית?
-
@yosef368 כתב בבירור | האם הגירסה הזאת (פתוחה) טובה לשיאומי F22 PRO:
איך אני משנה עכשיו לIMEI כשר יש לי מכשיר כשר איך אני מוציא ממנו את הIMEI ושם במכשיר הזה?איך הצלחת בסוף מה עשית?
-
נדפקה לי הגירסה. מחקתי אפליקציה של לוח שנה ומאז הוא כותב מערכת משתמש הופסקה. אני פשוט יכול לצרוב את הגירסה מחדש?
התקנתי גירסה אחרת מקוה שהיא תהיה יותר טובה