בירור | האם הגירסה הזאת (פתוחה) טובה לשיאומי F22 PRO
-
@חכם-ישראל מתוך המדריך של @משה-144 למכשירי MTK:
נפתח bootloader באמצעות הפקודה
fastboot oem unlock
לרוב הפקודה הזאת מתאימה למכשירי mtk עם אנדרואיד נמוך
ובמקרה שהפקודה הנ''ל לא עובדת או באנדרואיד 10+ תנסו את הפקודה:
fastboot flashing unlock
אחרי הרצת הפקודה יופיע לכם שאלה במכשיר, יש ללחוץ על ווליום עליון לאישור, שימו לב זה מאפס את המכשיר לגמרי, גבו הכל קודם! -
@Harwona התחושה שכולם נותנים זה שאי אפשר לצרוב גירסה לבד וכל מה שתמצא ברשת אם תמצא זה לא אמין ולא תדע איך לצרוב. דיוק כמו שאמרו לי על רוט לאנדרואיד 8.1 ואתה זה שעודדת אותי לעשות ובזכותך עשיתי לבד בלי סתם לשלם על זה. ולכן אני מתייעץ איתך אם כדאי לעשות לבד. אם יש מדריך טוב שאתה מכיר וממליץ עליו שאני אעשה אותו אז אשמח לדעת. (אגב ראית את הסרטון? איך נראית הגירסה?)
@חכם-ישראל צריך סקאטר לF22 PRO -
@yosef368 מבלי להתייחס לתחושה הכללית שקיבלת, כמו שכתבתי לעיל אם אתה מוריד ממקור אמין, דוגמת פורום XDA אז זה גרסה טובה ואמינה (בד"כ מצורף סקאטר תואם בתוך הגרסה), לגבי צריבה איני מכיר מדריך מפורט לזה למרות שרבים מהמדריכים נגעו בעניין הזה בצורה כזו או אחרת אבך בכל אופן נראה ש @חכם-ישראל בחכמתו כבר הסביר לך על התהליך, רק דבר אחד תשים לב אם יש הוראות מיוחדות בדף שממנו אתה מוריד את הגרסה, בקיצור, אל תעשה בערך, תעשה מדוייק, אם אתה מסתפק במשהו תמיד תוכל לשאול בפורום, את הסרטון ביטיוב לא ראיתי מכיוון שנטפרי לא מאפשרים להוריד את הסרטון מהפורום
-
@Harwona אוקיי. אז מה שאני צריך זה כמובן להעביר למצב מפתחים לפתוח ניפוי באגים וביטול נעילה. לחבר למחשב להפעיל ADB ולפתוח בוטלואדר (עם הפקודה fastboot flashing unlock)
ואז אחר כך להכנס לתוכנה SP FLASH TOOL. עד פה נכון?
גם על הצד שכן אני לא יודע איך צורבים בתוכנה הזאת. ראיתי רק הדרכה בפורומים כאן איך צורבים בSPD UPGRADE ושם זה בכלל לצרוב PAC -
@yosef368 נכון, רק צריך להעביר את המכשיר למצב פסטבוט קודם ואז להריץ את הפקודה הנ"ל, תחבר את המכשיר לADB ואז תריץ את הפקודה:
adb reboot bootloader
המכשיר יכבה ויידלק על מצב פסטבוט ואז תריץ את הפקודה הנ"ל ואחרי זה תריץ את הפקודה
fastboot reboot
המכשיר יידלק רגיל, ואז תמשיך הלאה...
-
@Harwona אוקיי. ומה עם החלק השני של איך צורבים בתוכנה הזאת? האמת יש את המדריך הזה מקווה שאני אצליח.
זאת גירסה מXDA עם ובלי רוט.(סיסמה than) אבל זה פשוט אפשר להתקין MAGISK להעתיק את הבוט לפלאפון לפרוץ ואז להחזיר לתיקייה (להחליף בקובץ הקיים) ולצרוב. מקווה שאני צודק ואם כן זה בזכותך כל מה שלימדת אותי
תודה רבה רבה על כל העזרה באמת תהיה בריא -
אני כותב את התהליך מהתחלה עד הסוף תקנו אותי אם אני טועה
(כמובן שהבסיס הוא לפתוח את המכשיר על מצב מפתחים איתור באגים וביטול נעילת OEM. ומחשב עם דרייברים SP FLASH TOOL וכמובן ADB)
לחבר את המכשיר למחשב לפתוח ADB ולהריץ את הפקודה adb reboot bootloader כדי להעביר לפאסט בוט ואח''כ fastboot flashing unlock.
ללחוץ על ווליום עליון במכשיר לאיפוס המכשיר. עכשיו נעבור לתוכנה SP FLASH ROOT ובלשונית DOWNLOAD נבחר את הסקאטר מהתיקיה של הרום, אוטומטית כל המחיצות יעלו נבדוק שכולם מסומנים. ונלחץ על DOWNLOAD. עד כאן התהליך למיטב ידיעתי.
אני יותר מאשמח שתתקנו אותי אם טעיתי ואם כן אז איפה או לחלופין תאשרו שצדקתי
נ.ב. בגירסה שציינתי לעיל מCDA יש אפשרות עם או בלי רוט -
@yosef368 כתב בבירור | האם הגירסה הזאת (פתוחה) טובה לשיאומי F22 PRO:
@Harwona ולהם יש רום לF22 PRO ואם כן למה לא לצרוב גירסה בעצמי. במה טוב יותר כל הגירסאות שצורבים בארץ?
נ.ב. הנה הסרטון הנ''לXiaomi Qin F22 pro multi-language roms.mp4בוא נדבר על העובדה שהרבה גרסאות ברשת לא בעברית. מספיק להיום?
-
@Ykingsmart הגירסה ששלחתי של XDA היא מולטילינגואל. יש עוד גירסה של איזה תאילנדי שהיא בעברית אבל כמו שהעיר לי @Harwona לא לסמוך על גירסאות ממקור לא אמין
-
@Ykingsmart בהתחלה זה היה כך, היום הגרסאות שעולות בפורומים גדולים הם עם רוב השפות.
-
@Harwona כתב בבירור | האם הגירסה הזאת (פתוחה) טובה לשיאומי F22 PRO:
פשוט תראה מה ש @חכם-ישראל צילם בפוסט הזה
משום מה אני לא מצליח לראות מה הוא צילם. מה שכן הוא כתב לשנות את סופר לsuper.img
מה זה?