להורדה | עזרה! התקנת תוכנות אדובי: פוטו שופ אילוסטרייטור וכו'.. 2023 להורדה חינם מישהו?? אפשר הסבר? לא הסתדרתי במדריכים..
-
@צור סליחה ממש!
אבל כבר לא מבינה מה הולך פה..
ממש הלחצתם אותי אני כבר לא יודעת אם להתקין או לא..
אם שמו מדריך להתקנת תוכנות בחינם , של מישהו בשם ירון
(חשבתי שהוא מהפורום מישהו שמכירים...)
אז זה לא אמור להזיק למחשב אז איך קרה שהופיע הודעה כזו?
אני באמת אשמח לתשובה ברורה ומקצועית שתסגור לי את העניין.וסליחה אם פגעתי לא התכוונתי......הנה @KINGYOS בעצמו פרסם את זה בפורום...
-
@גרפיקאית-מתקדמת-0 שוב כמשתמש קצה אני לא נתקלתי אני חושב שאין בעיה להתקין.
כל מה שכתבתי שבסוף זה המחשב שלך ואת מחליטה מה לעשות איתו ולנו כמשתמשים אין אחריות על נזק שיכול להיגרם לך (ושוב, מעולם לא שמענו על נזק.) -
@גרפיקאית-מתקדמת-0
@צור האלוף כתב דברים ברורים. אלו תוכנות שנפוצות אצל רבים ועד כה לא ידוע על נזק, אך אין ביטחון ב100%. זה הכל. -
@גרפיקאית-מתקדמת-0 לא הבנתי למה הבאת תמונות
לא אמרתי לך שלא להתקין -
@106 כתב בלהורדה | עזרה! התקנת תוכנות אדובי: פוטו שופ אילוסטרייטור וכו'.. 2023 להורדה חינם מישהו?? אפשר הסבר? לא הסתדרתי במדריכים..:
@גרפיקאית-מתקדמת-0
@צור האלוף כתב דברים ברורים. אלו תוכנות שנפוצות אצל רבים ועד כה לא ידוע על נזק, אך אין ביטחון ב100%. זה הכל.מדויק ממש
-
@גרפיקאית-מתקדמת-0 כתב בלהורדה | עזרה! התקנת תוכנות אדובי: פוטו שופ אילוסטרייטור וכו'.. 2023 להורדה חינם מישהו?? אפשר הסבר? לא הסתדרתי במדריכים..:
תראה שזה הוא פרסם את זה..
ואם יהיה לך נזק הוא ישלם?
@גרפיקאית-מתקדמת-0 כתב בלהורדה | עזרה! התקנת תוכנות אדובי: פוטו שופ אילוסטרייטור וכו'.. 2023 להורדה חינם מישהו?? אפשר הסבר? לא הסתדרתי במדריכים..:
בקיצור אין סיכון בעקרון חס וחלילה?
@106 כתב בלהורדה | עזרה! התקנת תוכנות אדובי: פוטו שופ אילוסטרייטור וכו'.. 2023 להורדה חינם מישהו?? אפשר הסבר? לא הסתדרתי במדריכים..:
אלו תוכנות שנפוצות אצל רבים ועד כה לא ידוע על נזק, אך אין ביטחון ב100%. זה הכל.
-
@צור כתב בלהורדה | עזרה! התקנת תוכנות אדובי: פוטו שופ אילוסטרייטור וכו'.. 2023 להורדה חינם מישהו?? אפשר הסבר? לא הסתדרתי במדריכים..:
נזק הוא ישלם?
כנראה.........!!
כי אנשים סומכים על הפורום פה!
זה פורום מתמחים! לא?או שזה פורום של נזקים? אני באמת מתוסכלת כבר. -
@צור כתב בלהורדה | עזרה! התקנת תוכנות אדובי: פוטו שופ אילוסטרייטור וכו'.. 2023 להורדה חינם מישהו?? אפשר הסבר? לא הסתדרתי במדריכים..:
נזק הוא ישלם?
כנראה.........!!
כי אנשים סומכים על הפורום פה!
זה פורום מתמחים! לא?או שזה פורום של נזקים? אני באמת מתוסכלת כבר.אף אחד לא ישלם, זה פורום של מתמחים שכתבו שהם לא יודעים על נזק, ישנם הרבה אנשים שהתקינו את זה ואפשר לעשות חיפוש בפורום על כל הענין בהרחבה, ולמיטב ידיעתי לא נעשה נזק לאיש
אחריות אף אחד לא לוקח
מי שמאוד חושש יכול לרכוש את התוכנות במיטב כספו -
@גרפיקאית-מתקדמת-0
יש משל ידוע על אדם שנכנס לביה"כ וראה שמעלים לתורה בלי סדר אחד מימין אחד משמאל , קם בנחישות דפק על הבמה ואמר רבותי אינני מבין למה בלגן תעלו לפי סדר אחד אחרי השני כמובן שהשיבו לו שאם היה מתפלל קבע היה מבין שהשבת יש לפלוני עליה לתורה ולאלמוני יארצייט לסבא ובקיצור לבלגן יש סדר
אני בא לומר שבסך הכל כשמגיעים למקום חדש נכון הדבר ללמוד את הסביבה
זה שהמקום נקרא "מתמחים טופ" לא אומר שהמשתמשים עברו ראיון כניסה לפורום או שהתחייבו לעזור לאנשים אלא בדיוק כמוך יום אחד החליטו להצטרף אם וראו שיש להם מה לתרום נתנו להם תווית מדריכים כדי שיוכלו יותר לעזור אבל בדר"כ פלוני לא מכיר את אלמוני ולא יודע עליו כלום מלבד הפרטים שסיפק בתיאור שלו גם המנהלים לא מכירים את "מדריכים" ושאר המתויגים
מה שבאו להגיד לך על התוכנות זה שתוכנה פרוצה עורכים אותה ולכן תמיד יש סיכוי שעשו את זה לתועלת אישית ודחפו משהו שיכביד על המחשב או שיש בו וירוס ישנם מקומת/קבצים שנחשבים ליותר בטוחים אבל בסופו של דבר השיקול שלך האם לקחת את הסיכון
(@צור ) -
@גרפיקאית-מתקדמת-0
@שמואל @אלישי כדאי שתעתיקו את הווידג'אט הזה גם מעל עזרה הדדית תוכנות גרפיקה -
ממש סליחה מכולם אבל התוכנות לא יורדות לי כתוב נכשל! רק התוכנה אינדיזיין ירדה לי מישהו יכול לשלוח לי קישור ישיר להורדה?
-
@גרפיקאית-מתקדמת-0 יש תוכנות שצריך לכבות את האנטי וירוס לפני ההורדה (בגלל שזה פרוץ, לפעמים הוא מזוהה כלא בטוח)
ואם האינטרנט הוא איטי מידיי כדאי להוריד עם מנהל הורדות -
פוסט זה נמחק!
-
@דאבל כתב בלהורדה | עזרה! התקנת תוכנות אדובי: פוטו שופ אילוסטרייטור וכו'.. 2023 להורדה חינם מישהו?? אפשר הסבר? לא הסתדרתי במדריכים..:
מנהל הורדות
מה זה מנהל הורדות? איך? ואני כיביתי את האנטי וירוס אני ממש מאוכזבת כבר..
-
@דאבל כתב בלהורדה | עזרה! התקנת תוכנות אדובי: פוטו שופ אילוסטרייטור וכו'.. 2023 להורדה חינם מישהו?? אפשר הסבר? לא הסתדרתי במדריכים..:
מנהל הורדות
מה זה מנהל הורדות? איך?
תמיד אפשר לחפש בסימן של גוגל!
ואני כיביתי את האנטי וירוס אני ממש מאוכזבת כבר..
צריך לכבות את האנטי וירוס ואח"כ לנסות להוריד שוב!
בהצלחה. -
@שמח-0 לא הסתדרתי...
ואני חייבת פוטו שופ ואילוסטרייטור, וברידג' חייבת כי מחקתי את הקודמים מישהו יכול לעזור לי דחוף?למה לא הצלחת להוריד?
מה ש-@צור כתב למעלה. -
@גרפיקאית-מתקדמת-0 את מעוניינת בשליטה מרחוק אולי?