להורדה | עזרה! התקנת תוכנות אדובי: פוטו שופ אילוסטרייטור וכו'.. 2023 להורדה חינם מישהו?? אפשר הסבר? לא הסתדרתי במדריכים..
-
@גרפיקאית-מתקדמת-0
הוא אמר שתורידי את
זה
תפעילי במחשב ואז יהיה מספרים שתביאי לו
כרגע הוא לא נמצא אז..... -
@אני-אני-אני בגדול קשה לי עם אנשים שחייבים אותך דחווווף ואז נעלמים
@גרפיקאית-מתקדמת-0 אם את מסתבכת צרי בבקשה קשר במייל המופיע בפרופיל שלי תשאירי לי שם טלפון ואחזור אלייך ואתקין לך כל הדרוש -
@צור כתב בלהורדה | עזרה! התקנת תוכנות אדובי: פוטו שופ אילוסטרייטור וכו'.. 2023 להורדה חינם מישהו?? אפשר הסבר? לא הסתדרתי במדריכים..:
בפורום פה כתבו הרבה על התוכנות של ירון שאפשר לסמוך עליהםולכן הוא נחקר במשטרה?
איפה שמעת שהוא נחקר במשטרה?
אני קצת לא מבין למה להסתכן ולהתקין תוכנות של ירון שצריך לכבות את האנטי וירוס בהתקנה שיש פה הכל פרוץ בלי צורך בכיבוי האנטי וירוס.
-
@ע-1195 יש בפורום שרשור ענק על זה
@ע-1195 כתב בלהורדה | עזרה! התקנת תוכנות אדובי: פוטו שופ אילוסטרייטור וכו'.. 2023 להורדה חינם מישהו?? אפשר הסבר? לא הסתדרתי במדריכים..:
אני קצת לא מבין למה להסתכן ולהתקין תוכנות של ירון שצריך לכבות את האנטי וירוס בהתקנה שיש פה הכל פרוץ בלי צורך בכיבוי האנטי וירוס.
הבעיה לזכרוני שהתוכנות שם לא ומכות בכתיבה מימין לשמאל (זה הגדרה מיוחדת לעברית וערבית)
-
@צור כתב בלהורדה | עזרה! התקנת תוכנות אדובי: פוטו שופ אילוסטרייטור וכו'.. 2023 להורדה חינם מישהו?? אפשר הסבר? לא הסתדרתי במדריכים..:
הבעיה לזכרוני שהתוכנות שם לא ומכות בכתיבה מימין לשמאל (זה הגדרה מיוחדת לעברית וערבית)
זה לא בדיוק נכון. התקנתי שבוע שעבר Illustrator ולא היה שום בעיה. הבעיה קיימת רק בחבילות שכללות את כל התוכנות של אדובי וההתקנה עצמה לא של אדובי. כגון זה.
-
פוסט זה נמחק!