Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
@aiib מה שידוע לי ששעון שבת סטנדרטי מנתק רק את הפלוס האפס מגושר יש שעונים שמנתקים דו קוטביות כלומר גם את האפס יש חולקים?
@שלמה-ו הבדיקה הכי קלה לבדוק הארקה זה לחבר אותה למינוס... ואל תגיד זה מסוכן ככה עובד TEST @aiib זכור לי שנתקלתי בסיטואציה דומה וזה אכן היה המינוס אבל זה לא מסתדר לי..
@שלמה-ו יש כאן 2 נקודות. 1 האם זה יעשה את העבודה ויכבה את החשמל. בזה לכאורה אתה צודק והתשובה היא כן. 2 האם השעון יכול לעבוד מ2 חצאי מעגלים
@קטונתי נכון מאוד רק שזה מקפיץ את הפחת והשיטה שהזכרתי לא אל תגלה סודות ששמורים ל..............
@aiib אם הוא צריך רק את האפס רק לפעולה שלו אז זה יעבוד תקני לפי חוקי החשמל לא בטוח
@aiib אתה יכול לקחת כל מינוס, מה הבעיה?
@aiib יש לך שם איזה גוש ברזל גדול?
@קטונתי טכנית אין שום בעיה רק לגבי תקני זה.... אבל לפי התיאורים והבלגן שם גם ככה אני לא יודע אם הכל שם תקני
@קטונתי אמר בעזרה קטנה בחשמל:
מה הכוונה?
@שלמה-ו מה שנכון נכון
ססתם זה היה בשביל @שלמה-ו
@קטונתי שלא ייקח מהארקה מנלן? (אני זוכר ששמעתי משהו דומה אבל) אני ימשיך אבל נראה לי שהוא בילבל את הראש כמו מה שכתבת
@שלמה-ו גם אני שמעתי אבל לא ניסיתי למעשה מהחברת חשמל מגיע 3 פאזות ועם המינוס הם מסתדרים בכל מקום כנראה ככה
@קטונתי כן אבל הרעיון הוא זרם חילופין ואז איך זה מתקיים? אני לא בדקתי את המוליכים בקווי מתח גבוה זה גבוה כלומר אם יש כבל מינוס
@שלמה-ו גוש ברזל גדול מייצר מינוס כך אומרת השמועה
@שלמה-ו גם אני לא טיפסתי למעלה פעם בגשם כשזה נפל אז בדקתי
@aiib טוב למסקנה מה יצא לנו זה עובד?
@שלמה-ו אמר בעזרה קטנה בחשמל:
כבר. זה עדיין בטיפול...
@aiib בהצלחה
ב"ה הכל עובד טוב!
תודה לכם!! @קטונתי @שלמה-ו