Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
@שלמה-ו אמר בעזרה קטנה בחשמל:
אחת השיטות לבדיקת הארקה היא לקחת מולטימטר ולשים פרוב אחד בחיובי ואחד בהארקה אם מוצג מתח של 220 ההארקה תקינה
זה פרויקט אחר.. אחרי שאגמור את השעון...
אבל אתה בטוח בזה שאפשר להזין שעון מכל שלילי שהוא?
@aiib מה שידוע לי ששעון שבת סטנדרטי מנתק רק את הפלוס האפס מגושר יש שעונים שמנתקים דו קוטביות כלומר גם את האפס יש חולקים?
@שלמה-ו הבדיקה הכי קלה לבדוק הארקה זה לחבר אותה למינוס... ואל תגיד זה מסוכן ככה עובד TEST @aiib זכור לי שנתקלתי בסיטואציה דומה וזה אכן היה המינוס אבל זה לא מסתדר לי..
@שלמה-ו יש כאן 2 נקודות. 1 האם זה יעשה את העבודה ויכבה את החשמל. בזה לכאורה אתה צודק והתשובה היא כן. 2 האם השעון יכול לעבוד מ2 חצאי מעגלים
@קטונתי נכון מאוד רק שזה מקפיץ את הפחת והשיטה שהזכרתי לא אל תגלה סודות ששמורים ל..............
@aiib אם הוא צריך רק את האפס רק לפעולה שלו אז זה יעבוד תקני לפי חוקי החשמל לא בטוח
@aiib אתה יכול לקחת כל מינוס, מה הבעיה?
@aiib יש לך שם איזה גוש ברזל גדול?
@קטונתי טכנית אין שום בעיה רק לגבי תקני זה.... אבל לפי התיאורים והבלגן שם גם ככה אני לא יודע אם הכל שם תקני
@קטונתי אמר בעזרה קטנה בחשמל:
מה הכוונה?
@שלמה-ו מה שנכון נכון
ססתם זה היה בשביל @שלמה-ו
@קטונתי שלא ייקח מהארקה מנלן? (אני זוכר ששמעתי משהו דומה אבל) אני ימשיך אבל נראה לי שהוא בילבל את הראש כמו מה שכתבת
@שלמה-ו גם אני שמעתי אבל לא ניסיתי למעשה מהחברת חשמל מגיע 3 פאזות ועם המינוס הם מסתדרים בכל מקום כנראה ככה
@קטונתי כן אבל הרעיון הוא זרם חילופין ואז איך זה מתקיים? אני לא בדקתי את המוליכים בקווי מתח גבוה זה גבוה כלומר אם יש כבל מינוס
@שלמה-ו גוש ברזל גדול מייצר מינוס כך אומרת השמועה
@שלמה-ו גם אני לא טיפסתי למעלה פעם בגשם כשזה נפל אז בדקתי
@aiib טוב למסקנה מה יצא לנו זה עובד?
כבר. זה עדיין בטיפול...
@aiib בהצלחה