Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
@שלמה-ו האמת היא שאני לא יודע להסביר.... זו דירה ישנה מאד והמערכת החשמל כאן ממש לא מובנת. אבל יש לי בקופסה 2 חוטים מחוברים וכשאני מנתק אותם התאורה נכבית. וביניהם אני רוצה לשים את השעון
@aiib לא מגיע לקופסה הזו שלילי? אם מגיע אז אין שום בעיה
@שלמה-ו מגיע. אבל בקופסה הזו אתה יודע איך אתה מתחיל ואתה לא יודע איך אתה גומר... אבל אתה צודק אין ברירה.
@aiib אוייש זה מהסוג של הדברים המעצבנים כמו למשל לערוך מסמך וורד של מאות עמודים שמישהו אחר עיצב ואתה לא יודע איך הוא עיצב אותו
@aiib אבל רק תיזהר את כל הניסויים לעשות עם מפסק ראשי כבוי
@שלמה-ו לגמרי... רק במסמך וורד עוד יכול להיות הגיון.... בזה אתה לא מבין למה ככה ולמה ככה...
@שלמה-ו אמר בעזרה קטנה בחשמל:
ברור...
חסר לי הבנה מסויימת... יש לי 5 חוטים, שכשהם מחוברים יחד אין בהם מתח אבל כשאני מפריד אותם ב2 מהם יש מתח ובשאר לא. מה ההסבר בזה?
@aiib איך אתה בודק?
@קטונתי טסטר פשוט
@aiib אז כנראה הוא צודק. אתה בטוח שאין לטסטר הזה סוללות בפנים?
@קטונתי אין לו סוללות. ואם היה? ומה הכוונה כנראה הוא צודק?
@aiib יש טסטר עם סוללות שהנורה נדלקת גם במינוס אם שמים אצבע בראש המברג. הטסטר הפשוט לא טועה, כשנדלקת לו הנורה אז יש חשמל.
@קטונתי אמר בעזרה קטנה בחשמל:
המברג הזה לא טועה, כשנדלקת לו הנורה אז יש חשמל.
אבל מציאות שזה ככה.... עשיתי כמה בדיקות... רוצה הסרטה?!...
@aiib אתה מעיז ליגוע בחוטים?
@קטונתי לא. למה?
@קטונתי שלא יעיז לעשות את זה שיחפש מולטימטר עם התראה ללא מגע
@aiib לא יודע יש כאן משהו הזוי לא נשמע לי הגיוני כלל
@aiib כי הטסטר יכול לא להידלק אבל אם הוא נדלק אז יש חשמל. אז לכאורה יש שם חשמל. @שלמה-ו שומר עליך שלא תעשה שטויות.
@שלמה-ו קרה לי כמה פעמים דברים כאלה אני רק לא זוכר מה היה בסוף