בקשת מידע | התקנת ווינדוס 10 על הדיסק קשיח של המחשב
-
שלום
מישהו יודע אם יש אפשרות להתקין ווינדוס על המחשב כשהדיסק קשיח של המחשב מאותחל ( אין עליו אף מערכת הפעלה ) אני לא נראה לי יכול מדיסק און קי כי אין לי אפשרות לגרום למערכת לעלות מאון קי . זה מסובך מחשב אייצ' פי ונראה לי שיש סיסמא לביוס . שאני לא יודע . יד שניה ? -
@דוד-משה-1 אני צריך לתייג אולי כדי שיגיעו כי אני לא כל כך זוכר איך בדיוק לתייג וזה דיי דחוף לי
תודה -
שלום
מישהו יודע אם יש אפשרות להתקין ווינדוס על המחשב כשהדיסק קשיח של המחשב מאותחל ( אין עליו אף מערכת הפעלה ) אני לא נראה לי יכול מדיסק און קי כי אין לי אפשרות לגרום למערכת לעלות מאון קי . זה מסובך מחשב אייצ' פי ונראה לי שיש סיסמא לביוס . שאני לא יודע . יד שניה ?@אליהו-21 כתב בבקשת מידע | התקנת ווינדוס 10 על הדיסק קשיח של המחשב:
מישהו יודע אם יש אפשרות להתקין ווינדוס על המחשב כשהדיסק קשיח של המחשב מאותחל ( אין עליו אף מערכת הפעלה )
כן
@אליהו-21 כתב בבקשת מידע | התקנת ווינדוס 10 על הדיסק קשיח של המחשב:
אני לא נראה לי יכול מדיסק און קי כי אין לי אפשרות לגרום למערכת לעלות מאון קי
התקנה נקיה - כרגיל
עיין במדריך של אלישי@אליהו-21 כתב בבקשת מידע | התקנת ווינדוס 10 על הדיסק קשיח של המחשב:
מחשב אייצ' פי ונראה לי שיש סיסמא לביוס . שאני לא יודע
תפתח אותו ותוציא את הבטריה הקטנה
אמור להתאפס@אליהו-21 כתב בבקשת מידע | התקנת ווינדוס 10 על הדיסק קשיח של המחשב:
זה מסובך
תוכל לגשת לאיש מקצוע
-
מישהו יודע אם יש אפשרות להתקין ווינדוס על המחשב כשהדיסק קשיח של המחשב מאותחל ( אין עליו אף מערכת הפעלה )
כן
אני לא נראה לי יכול מדיסק און קי כי אין לי אפשרות לגרום למערכת לעלות מאון קי
התקנה נקיה - כרגיל
עיין במדריך של אלישי@אליהו-21 כתב בבקשת מידע | התקנת ווינדוס 10 על הדיסק קשיח של המחשב:
מחשב אייצ' פי ונראה לי שיש סיסמא לביוס . שאני לא יודע
תפתח אותו ותוציא את הבטריה הקטנה
אמור להתאפס@אליהו-21 כתב בבקשת מידע | התקנת ווינדוס 10 על הדיסק קשיח של המחשב:
זה מסובך
תוכל לגשת לאיש מקצוע
@משה-מזרחי איזה בטרייה קטנה אפשר פירוט אולי
תודה רבה -
@משה-מזרחי איזה בטרייה קטנה אפשר פירוט אולי
תודה רבה -
תודה רבה
אם הצלחתי להפעיל את הביוס על און קי המערכת שתותקן תותקן על הדיסק קשיח או שגם את זה צריך להגדיר ? -
@משה-מזרחי דיסק קשיח אחד אבל אני יכול להוציא אותו ולחבר אותו למחשב בכניסה של און קי עם קופסא
את האמת שניסיתי להתקין עליו ווינדוס כמו על און קי וכשחיברתי למחשב כתב לי שאי אפשר בסיומת הזו משהו כמו מחיצת GPT שצריך לשנות אולי זה הפיתרון? -