עזרה | בבקשה עזרה דחופה בהתקנת וינדוס חינם נראה לי 11 הכי מתקדם. מישהו??
-
@גרפיקאית-מתקדמת-0 דרך אגב איזה מחשב יש לך (מה המפרט שלו?)
-
@גרפיקאית-מתקדמת-0 תכנסי להגדרות שם למערכת ושם על אודות ותעשי צילום מסך (אמור להיות אפשרות לצילום מסך או בPRTSC) או גם ללחוץ תוך כדי על FN או סמל ווינדוס.
-
לפני שניסיתי להתקין את ווינדוס 11 בדקתי איזה ווינדוס יש לי והיה כתוב ווינדוס 10 ועכשיו כתוב לי 11 אבל זה לא באמת התעדכן ולא סיים.. אז איך זה ככה? מישהו?
תסתכלו על השעה למטה.. אני מבטיחה זה עדיין לא השתנה! מה עושים? סליחה על הטרטורים.. אין אף אחד שיודע ויכול לעזור?.. -
אני הייתי עושה התקנה עם קובץ ISO חיצוני וזהו
-
@גרפיקאית-מתקדמת-0 ככל הנראה הוא כבר התקין לך את ווינדוס 11 וכעת פשוט ניתן לסגור את ההתקנה לפי מה שאני רואה בכל אופן אם את רוצה ניתן להוריד קובץ ISO חיצוני וזהו.
-
@גרפיקאית-מתקדמת-0 יש לך TPM?
-
@יוסי-רחמים זה לא משנה כיון שנתתי לה את העקיפה שעובד גם ללא TPM ומעבד נתמך
(מה גם שהמחשב נראה שתומך TPM 2). -
@דובי-ג כתב בעזרה | בבקשה עזרה דחופה בהתקנת וינדוס חינם נראה לי 11 הכי מתקדם. מישהו??:
ניתן להוריד קובץ ISO חיצוני וזהו.
מה זה אומר??
@יוסי-רחמים כתב בעזרה | בבקשה עזרה דחופה בהתקנת וינדוס חינם נראה לי 11 הכי מתקדם. מישהו??:
יש לך TPM?
מה זה?
-
@דובי-ג כתב בעזרה | בבקשה עזרה דחופה בהתקנת וינדוס חינם נראה לי 11 הכי מתקדם. מישהו??:
@יוסי-רחמים זה לא משנה כיון שנתתי לה את העקיפה שעובד גם ללא TPM ומעבד נתמך
(מה גם שהמחשב נראה שתומך TPM 2).אבל אם יש TPM אז אפשר להתקין רגיל וזהו
-
@יוסי-רחמים כתב בעזרה | בבקשה עזרה דחופה בהתקנת וינדוס חינם נראה לי 11 הכי מתקדם. מישהו??:
TPM אז אפש
אני ממש לא מבינה בזה מה זה אומר? ההודעה של ה0% עדיין תקועה לי לא מצליחה לסגור..
-
להוריד קובץ ISO חיצוני וזהו.
איך מורידים ומה זה??
-
@גרפיקאית-מתקדמת-0 תכנסי לאתר התקנת ווינדוס
ושם עם המחשב תומך בווינדוס 11 תוכלי פשוט ללחוץ ל"הורד כעת". -
פוסט זה נמחק!
-
וואי ממש סליחה אבל התבלבלתי לגמרי מישהו אחד יכול בבקשה להסביר לי מסודר בשפת העם מה אני צריכה לעשות כדי שיהיה לי ווינדוס 11 מושלם מוכן ומותקן בחינם??
-
@גרפיקאית-מתקדמת-0
להיכנס לכאן:
https://www.microsoft.com/he-il/software-download/windows11
וללחוץ על הורד כעת ב"ההתקנה של WINDOWS 11"
ואז לפתוח את הקובץ ולעשות לפי ההוראות -
@יוסי-רחמים עשיתי ופתחתי וזה כותב לי....
אהבל לא השתנה לי כלום בתצוגה וגם לא הופעל המחשב מחדש איך זה יכול להיות?