בקשה | בקשה | וואצאפ על המחשב בלבד - ללא סמארטפון בכלל?
-
שלום לכולם!
יש לאישתי כעת פלאפון עם ווצאפ, ורוצים בעזרת ה' להוריד אותו מהפלאפון ולהכשיר אותו, אבל היא צריכה את הוואצאפ לעבודה, מה שרצינו זה שיהיה על המחשב בלבד - ושיהיה במקום עבודתה.
השאלה: איך מתקינים ווצאפ על המחשב בלי שיש לזה שום קשר לפלאפון כלשהוא, - לא ווצאפ WEB - אני מדגיש!
ראיתי איזה סירטון של אחד שהתקין על ידי בלוסטקס, אשמח לתגובות של מישהו שעשה את זה בעצמו או יודע על מישהו שעשה את זה.
כיון שכעת יש לי במחשב בבית רק נטפרי- אז אם יש מישהו שיודע להתקין על נטפרי אשמח עוד יותר, אבל אם לא תהיה ברירה אולי נתקין בעבודה גם בלי נטפרי (אולי סינון אחר).
תודה לכולם מראש!! -
-
@דודי-ענהאל נטפרי בעיקרון לא מאשרים וואצאפ.
אבל אם מביאים להם אישור מרב שזה נצרך לפרנסה - מקבלים אישור מיוחד. -
@צדיק-וטוב-לו-0 כן? טוב מקווה כי זה בדיוק מה שעשיתי שלחתי להם שיש לי אישור מרב על כך, מקווה לטוב.. בכ"א תודה.
-
@דודי-ענהאל הם בדרך כלל מאשרים אבל בלי אפשרות לקבוצות וגם ללא וידאו.
-
@דודי-ענהאל תנסה בכל זאת אבל מה שידוע לי שהם לא מאשרים קבוצות בשום אופן. אולי זה השתנה.
-
לכל מי שחפץ במידע זה:
התקנתי וואצאפ בנטפרי, אבל כמו שכבר אמרו כאן למודי הניסיון, זה לא פרקטי בכלל!, הם לא נותנים בוואצאפ כמעט שום אפשרות שימוש, הם חוסמים כל הודעה וכל צ'אט וכל קבוצה, ואם אתה רוצה לפתוח משהו אתה חייב לבקש מהם רשות ולהסביר למה..
אני מבין את העקרונות שלהם ום צודקים, אבל מי שצריך להחזיק ווצאפ ויש לו היתר מרב, זה לא בשבילו.