דעת הציבור | תוסף שישנה אוטומטית כשאתם כותבים בטעות באתר מסוים באנגלית. לעברית
-
@QJDTOP אמר בדעת הציבור | תוסף שישנה אוטומטית כשאתם כותבים בטעות באתר מסוים באנגלית. לעברית:
נראה לי שאפשר לשים זאת בבוט של האתר
-
@אהרן-שובקס אמר בדעת הציבור | תוסף שישנה אוטומטית כשאתם כותבים בטעות באתר מסוים באנגלית. לעברית:
@QJDTOP אמר בדעת הציבור | תוסף שישנה אוטומטית כשאתם כותבים בטעות באתר מסוים באנגלית. לעברית:
@מוישי-ג אמר בדעת הציבור | תוסף שישנה אוטומטית כשאתם כותבים בטעות באתר מסוים באנגלית. לעברית:
@אהרן-שובקס ברור שלציבור זה לא יפריע שיהיה כזה דבר, ואם אתה חושב שזה נצרך אז תעשה,
לדעתי כולם ישמחו על כזה דברנראה לי שאפשר לשים זאת בבוט של האתר
לא דיברתי על האתר הזה דיברתי על כל האתרים
@דגלש .
לפני שאתה כותב פוסט תסתכל לפני בפוסטים הקודמים! -
@אהרן-שובקס אמר בדעת הציבור | תוסף שישנה אוטומטית כשאתם כותבים בטעות באתר מסוים באנגלית. לעברית:
@מוישי-ג אמר בדעת הציבור | תוסף שישנה אוטומטית כשאתם כותבים בטעות באתר מסוים באנגלית. לעברית:
@אהרן-שובקס ברור שלציבור זה לא יפריע שיהיה כזה דבר, ואם אתה חושב שזה נצרך אז תעשה,
לדעתי כולם ישמחו על כזה דברנראה לי שאפשר לשים זאת בבוט של האתר
לא דיברתי על האתר הזה דיברתי על כל האתרים
@דגלש .
לפני שאתה כותב פוסט תסתכל לפני בפוסטים הקודמים!שניכם מבלבלים אני הצעתי שיהיה פה באתר ספציפי שהבוט מתקן
-
@אהרן-שובקס
@QJDTOP אמר בדעת הציבור | תוסף שישנה אוטומטית כשאתם כותבים בטעות באתר מסוים באנגלית. לעברית:סורי, אבל בסתם כך לפורום פה אפשר לעשות בכל מצב
ואז אתה אמרת
@QJDTOP
איך בדיוק?אז עניתי לך
-
@דגלש
את זה הוא כבר ענה שאפשר לשים בבוט.
אז אני שאלתי איך בדיוק...לא יודע איך זה בדיוק עובד אבל הם יכולים לעשות זה רק עיניין של רצון
-
@אהרן-שובקס
@יאיר-מן שאל: "לא מבין אותך, אתה יכול לפתח כזה תוסף? ב. מה הקשר לליק? אתה רוצה תעשה את זה בצורה של סקר" -
כן בעיקרון אני יכול אך לפני שהתחלתי לבנות חיפשתי מליון פעם אם באמת אין כזה דבר כך שאני לא יבנה סתם וכעת מצאתי שיש כבר כזה תוסף פה
-
כן בעיקרון אני יכול אך לפני שהתחלתי לבנות חיפשתי מליון פעם אם באמת אין כזה דבר כך שאני לא יבנה סתם וכעת מצאתי שיש כבר כזה תוסף פה
לידיעתך הפוך על הפוך עובד כשלוחצים F10 כך שגם עם אתה כותב בדפדפן אתה לוחץ ולדעתי הוא יותר טוב מהתוסף היות שזה עובד גם במחשב וגם ללא אינטרנט נקודה למחשב...