המלצה | צביעת תמונות שחור לבן מבוסס AI
-
טוב. זה דבר שקיים כבר הרבה זמן, בין בתוכנות לצביעה ואתרי אינטרנט.
פשוט אני באתי להעלות את המודעות לנושא.לכל אחד מאיתנו יש איזה שהם תמונות ישנות של משפחה וכדו' שהם שחור לבן. וסתם בשביל "הספורט" היה מעניין לראות אותם באמת.
אז לאחרונה גיליתי אתר מעניין ודי טוב של צביעת תמונות משחור לבן לצבעוני.
אמממה, שכל העניין הזה של צביעת תמונות וסרטים שחור לבן הם לא כ"כ מדוייקים.
הבינה מלאכותית לפעמים יוצרת סצנות משלה, ובנידון דנן מוסיפה צבעים ופיקסלים קטנים שאתה לא תשים לב אבל הם מייפים את התמונה. אבל במציאות הם אינם קיימים!!!
ישנו פודקאסט על זה שאני אעלה בקרוב של ד"ר יובל דרור "עושים טכנולוגיה". זה הקישור להורדת הפודקאסטים שהעלתי דרך המתמחים.
(את הפודקאסט על נושא צביעת התמונות אעלה גם כאן וגם שם בקרוב).
ובנתיים הנה לכם האתר.
https://www.myheritage.co.il/incolor?utm_source=welcome_emails&utm_medium=email&utm_campaign=500370&utm_content=incolor_link&tr_date=20230710 -
@NH-LOCAL כתב בהמלצה | צביעת תמונות שחור לבן מבוסס AI:
@אליעטר אין צורך בכל הקישור (זה משמש רק לצורך טרגוט של המקור ממנו הגעת לאתר.
אפשר פשוט להכנס בקישור הזה:לא תמיד יש לי כח להוריד את כל הקישור. פשוט עושים העתק הדבק משורת החיפוש של גוגל.
-
@אליעטר כתב בהמלצה | צביעת תמונות שחור לבן מבוסס AI:
ישנו פודקאסט על זה שאני אעלה בקרוב של ד"ר יובל דרור "עושים טכנולוגיה". זה הקישור להורדת הפודקאסטים שהעלתי דרך המתמחים.
(את הפודקאסט על נושא צביעת התמונות אעלה גם כאן וגם שם בקרוב).הרי לפניכם הפודקאסט. שמעו ושפטו.
פודקאסט עושים טכנולוגיה כשצובעים סרטי מלחמה.mp3הפודקאסט הורד באיכותו מחמת המגבלה של העלאת קבצים לפורום עד 40 מ"ב.
אנא אם מישהו יודע על דרך כל שהיא להוריד במשקל הקובץ בלי לפגוע באיכותו (חוץ מדחיסה לקובץ RAR שמוריד אולי מ"ב 1 או 2) אשמח שיכתוב לי על זה כאן או בצאט.