שאלה | שאלה נדושה למדי: מה אפשר לעשות באנדיזיין שאי אפשר לעשות בוורד, לקונטרס התורני הממוצע,
-
@משחזר-מידע
בדרך כלל אנשים כבר מכירים את וורד, מה גם היא תוכנה מאד אינטואטיבית -
@דנבו כתב בשאלה | שאלה נדושה למדי: מה אפשר לעשות באנדיזיין שאי אפשר לעשות בוורד, לקונטרס התורני הממוצע,:
בדרך כלל אנשים כבר מכירים את וורד
זה בדיוק הענין
האנשים שמכירים את וורד מכירים את זה בשביל להקליד פתק השבת אבידה
וכאן מתחיל הבעיה
בגלל שאני יודע מה זה דלק לא אומר שיש לי רשיון נהיגה -
@משחזר-מידע
מכירים יותר תאמין לי...
דיברתי על עימוד פשוט שאפשר לעשות, -
@דנבו כתב בשאלה | שאלה נדושה למדי: מה אפשר לעשות באנדיזיין שאי אפשר לעשות בוורד, לקונטרס התורני הממוצע,:
מכירים יותר תאמין לי...
דיברתי על עימוד פשוט שאפשר לעשות,שוב
בגלל שהם מכירים זה לא הופך אותו לתכנת עימוד
וכמו שכתבתי לעיל
אפשר גם לעמד בצייר וכלל לא קשה ללמוד את זה -
@משחזר-מידע
אני לא חולק עליך,
פשוט אמרתי שלעימוד פשוט כמו קונטרס קטן שאתה מדפיס 20 עותקים, אפשר לעשות בוורד וייצא נחמד, -
פשוט אמרתי שלעימוד פשוט כמו קונטרס קטן שאתה מדפיס 20 עותקים, אפשר לעשות בוורד וייצא נחמד,
כאן בדיוק נעוץ הבעיה
זה התחיל מפתק השבת אבידה ועבר ל... ובין היתר עבר קונטרס קטן ב20 עותקים
וכל בעיה שהתעוררה נפתר עם תוספים וVBA
וזה הגיע למצב שעימוד מאד מורכב גם נעשה בוורד
עד שמגיעים אלי לשחזור קבצים מפלצתיים של 1600 ויותר עמוד שפשוט כבר לא נפתח ... -
@משחזר-מידע וכמה עולה שחזור כזה? (אל תענה אבל אני מנחש שהרבה פחות ממה שמעמד היה לוקח)
-
@משחזר-מידע כתב בשאלה | שאלה נדושה למדי: מה אפשר לעשות באנדיזיין שאי אפשר לעשות בוורד, לקונטרס התורני הממוצע,:
אתה כותב בדרמוט ואתה מבקש מאחרים לכתוב בלי דרמוט?
בעברית קוראים לזה בדיחה: המשמעות של בדיחה היא לספק שעשוע או בידור על ידי הצגת סיפור מצחיק, לעתים קרובות כרוך במשחקי מילים, אירוניה או הפתעה. בדיחות הן צורה של תקשורת שיכולה לעזור להקל על מצב הרוח, ליצור קשרים חברתיים ולספק מפלט רגעי מהלחצים היומיומיים.
-
@בן-דוד כתב בשאלה | שאלה נדושה למדי: מה אפשר לעשות באנדיזיין שאי אפשר לעשות בוורד, לקונטרס התורני הממוצע,:
סגנונות פסקה ותו קלות לעבודה, קלות להכנה, קלות להחלפה, בלי באגים ובעיות למיניהם.
האם תוכל להרחיב בנושא, לאיזה בגים אתה מתכוון, איזה קושי יש בוורד, שבא על פתרונו באינדיזיין, אני רואה שגם @דאנציג כתב משהוא בקשר לסגנונות, אבל לא הבנתי למה אתם מתכוונים
וכן לגבי החפש בהחלף, מה בעייתי בוורד
-
@בן-דוד כתב בשאלה | שאלה נדושה למדי: מה אפשר לעשות באנדיזיין שאי אפשר לעשות בוורד, לקונטרס התורני הממוצע,:
שינויים באמצע העבודה בצורה קלילה בלי לשבש את כל מה שעשית.
האם אתה מתכוון להשוואת טורים, כי מלבד זה איזה חלק משתבש בוורד?
-
@menajemmendel
רשימה חלקית:
באינדיזין אפשר לעשות כותרת לפי שם הפרק בראש כל עמוד,בחפש והחלף נגיד אני רוצה לעשות בציטוט תנכי שהאותיות שמצינות את הפסוק יהיו בגודל מסוים או פונט מסוים וכו, אני רוצה שכל הסוגריים יהיו קטנות יותר...
לא יהיה מצב שכותרת אחת בסוף העמוד ואחריה הטקסט בעמוד הבא,
יותר גמישות בהערות שוליים,
עוד סוגים שונים של יישורי פסקה,
הכל עובד על תבות טקסט ככה שזה הרבה יותר מסודר המיקום והריכוז של התמונות ושל הדברים , יש סרגל עזר יותר נוח
זה עובד על דפי מאסתר שמאפשריים שליטה על הרבה עמודים ,
סגנונות ברגע שהטקסט מעוצב בסגנונות [סגנון לכותרת סיגנון לציטוט מהתנ"ך, סיגנון לטקסט רץ, סיגנון לפירוש] אפשר כל פעם בלחיצה אחת לערוך את כל הסגנון בכל המקומות, להחיל את הסגנון על טקסט חדש, ע"י חיפוש והחלפה להכיל את הסגנון על הטקסט בכל המסמך במקום ידני -
באינדיזין אפשר לעשות כותרת לפי שם הפרק בראש כל עמוד,
לא הבנתי בדיוק כוונתך, הרי גם בוורד, עושים את זה בשניה בשדה STYLEREF?,
אז אשמח לפירוט -
בחפש והחלף נגיד אני רוצה לעשות בציטוט תנכי שהאותיות שמצינות את הפסוק יהיו בגודל מסוים או פונט מסוים וכו, אני רוצה שכל הסוגריים יהיו קטנות יותר...
גם כאן לא הבנתי כוונתך, אנדיזין יודע לבד מה פסוק ומה לא?, כי אם אתה צריך להגדיר בעצמך אזי גם בוורד אתה יכול לעשות שהם סגנון מסויים, וככה תשנה אותם כל היום כרצונך בשניה אחת.
וכן לגבי הסוגריים לא הבנתי, הרי גם בוורד אתה עושה בלחיצה אחת בחפש והחלף:
-
@menajemmendel
הוא יודע לבד מה בלי טעמים\ניקוד
טקסט בתוך סוגריים יש לך טקסט ארוך(עם תוכן בתוך סוגריים באמצע) -
@menajemmendel
הוא יודע לבד מה בלי טעמים\ניקוד
טקסט בתוך סוגריים יש לך טקסט ארוך(עם תוכן בתוך סוגריים באמצע)הא עכשיו הבנתי תודה
-
@menajemmendel
גם אני עשיתי הרבה תוכנות פה בפורום עם אקסל.......
האם אני שואל מה ההבדל בין זה לבין תוכנה שמיועדת לתיכנות?
התשובה היא לא!
למה לא?
כי מאי נפק"מ,
ברור שיש הבדל במהירות נוחות מקצועיות פונקציות וכן על זה הדרך
וכמו הדוגמא של @משחזר-מידע שאפשר גם לעמד בצייר......
בקיצור כל הדיון מיותר וחסר תועלת,
לא יקדם אותך אם תדע דוגמא ספציפית או לא.
כל טוב. -
לחפש סוגריים שבתוך סוגריים
@menajemmendel יש לך חיפוש כזה בוורד?דוגמה לאחד החיפושים המתוחכמים של אינדיזיין
זו תשובה לענין, תודה רבה
-
@אלף-שין כתב בשאלה | שאלה נדושה למדי: מה אפשר לעשות באנדיזיין שאי אפשר לעשות בוורד, לקונטרס התורני הממוצע,:
@menajemmendel
גם אני עשיתי הרבה תוכנות פה בפורום עם אקסל.......
האם אני שואל מה ההבדל בין זה לבין תוכנה שמיועדת לתיכנות?
התשובה היא לא!
למה לא?
כי מאי נפק"מ,
ברור שיש הבדל במהירות נוחות מקצועיות פונקציות וכן על זה הדרך
וכמו הדוגמא של @משחזר-מידע שאפשר גם לעמד בצייר......
בקיצור כל הדיון מיותר וחסר תועלת,
לא יקדם אותך אם תדע דוגמא ספציפית או לא.
כל טוב.תודה רבה שאתה מחליט במקומי, וחוסך ממני את הטירחה להחליט בעצמי, אני מאד מעריך את הכוונות שלך, אבל בכל זאת ישנן אנשים קצת פרימיטיבים כמוני שמעדיפים להחליט הדברים בעצמם
מלבד זה, נראה לי שאתה טועה במה שכתבת שהוא מיותר וחסר תועלת, שהרי בזכות הדיון הזה זכינו לתגובה המחכימה שלך, שלולי התשובה שלך, לא היינו יודעים שהוא מיותר, ועכשיו שהארת לנו את העיניים, אנו יכולים לדעת שאכן הוא מיותר.