עזרה | גמ"ח SMS למייל-קבלת SMS ישירות למייל שלך!
-
גמ"ח SMS למייל!
מכיוון שראיתי שמדברים על זה המון בפורום איך אפשר לקבל SMS ועלו כאן הרבה אפשרויות.
רציתי להציע לכם מה שעזר לי מאוד!-
יש אפשרות של גמ"ח sms למייל שולחים הודעה עם המילה הרשמה למייל S3546515@gmail.com
-
או כך כדי להצטרף למערכת החדשה יש לשלוח מייל ל nedunya+subscribe@googlegroups.com .
מקבלים מייל אוטומטי וצריך להשיב במייל ריק. -
(רק חיסרון אחד שהרשימת תפוצה גדולה ומקבלים המון מיילים.)
-
ניתן לראות את הסמסים ללא צורך בהרשמה, בקישור לקבוצה הבאה: https://groups.google.com/g/nedunya
ניתן גם להצטרף לקבלת המיילים בקישור הנ"ל, דרך הכפתור "הצטרפות לקבוצה" שמופיע שם. -
ניתן להשתמש בגמ"ח לקבלת קוד לפתיחת חשבון בגי'מייל. לעתים גוגל אומרים שהמספר לא קביל, ואז ניתן לקבל בגמ"ח מספר חלופי. יודגש כי מספרי הטלפון של הגמ"ח מיועדים רק לקבלת קוד האימות הראשוני בגי'מייל. אולם בהמשך תהליך רישום החשבון בגוגל יש להקפיד להשאיר את השורה המיועדת למספרי טלפון ריקה.
-
אם יופיע שם מספר הטלפון של הגמח, גוגל עשויים לדרוש בהמשך שליחת קוד אימות נוסף למספר הזה, והדבר עלול לגרום לנעילת החשבון, מכיון שמספרי הטלפון של הגמ"ח מוחלפים מידי פעם כאמור.
-
אני מקווה שזה יעזור לך לי זה עזר!
אני מצרף כאן הודעת מערכת של הגמ"ח מהימים האחרונים!
הודעות מערכת-
נזכיר כי אנו עוברים למערכת חדשה. כדי להצטרף למערכת החדשה יש לשלוח מייל ל nedunya+subscribe@googlegroups.com . מקבלים מייל אוטומטי וצריך להשיב במייל ריק.
-
כחלק מהשירות, אנו מחליפים מעת לעת את המספר הציבורי, כדי למנוע חסימתו על ידי המערכות השונות. בימים האחרונים המספר הוחלף ל0555071341 .
עד עתה היינו מחליפים בכל כמה חודשים אולם בשל התרחבות הגמ"ח כל מספר חדש נחסם במערכות מסוימות בתוך כמה ימים, ולכן יש צורך לרכוש מספר חדש בכל בכל כמה ימים. אולם לשם כך הננו זקוקים לתרומות (כל מספר חדש מחירו 6 דולר) . מי שמעונין לתרום תבוא עליו הברכה -
ניתן לראות את הסמסים ללא צורך בהרשמה, בקישור לקבוצה הבאה:
https://groups.google.com/g/nedunya
ניתן גם להצטרף לקבלת המיילים בקישור הנ"ל, דרך הכפתור "הצטרפות לקבוצה" שמופיע שם
מי שנרשם ולא מקבל את המיילים, יש לבדוק בספאם ובקידומי מכירות -
ניתן להשתמש בגמ"ח לקבלת קוד לפתיחת חשבון בגי'מייל. לעתים גוגל אומרים שהמספר לא קביל, ואז ניתן לקבל בגמ"ח מספר חלופי.
יודגש כי מספרי הטלפון של הגמ"ח מיועדים רק לקבלת קוד האימות הראשוני בגי'מייל. אולם בהמשך תהליך רישום החשבון בגוגל יש להקפיד להשאיר את השורה המיועדת למספרי טלפון ריקה.
אם יופיע שם מספר הטלפון של הגמח, גוגל עשויים לדרוש בהמשך שליחת קוד אימות נוסף למספר הזה, והדבר עלול לגרום לנעילת החשבון, מכיון שמספרי הטלפון של הגמ"ח מוחלפים מידי פעם כאמור. -
לפניות ופרטים נוספים פנו s3546515@gmail.com
עידכון על הודעת מערכת נכון לתאריך 22/10/23
לאחרונה גוגל דורשים אימות בסמס , מה שתוקע את בעלי הטלפונים הכשרים.
אם נתקלתם בבעיה, שלחו פניה לגוגל בטופס הזה, והם יטפלו בכל פניה באופן אישי בשיחה אישית לאימות וזיהוי. עד למציאת פתרון קבע.
[חשוב להפיץ את הקישור. הם רוצים לראות בכמה מדובר]אם נחסם המספר אפשר לפנות אליהם במייל s3546515@gmail.com ומקבלים מספר חדש!
מצורף שאחד מהפורום פנה אליהם ונתנו לו.@יוסף-אלחנן כתב בבקשה | קבלת קוד SMS לאימות:@שמח-0 כתב בבקשה | קבלת קוד SMS לאימות:
@יוסף-אלחנן
ניסת לפנות אליהם?@יוסף-אלחנן כתב בבקשה | קבלת קוד SMS לאימות:
פניתי, והם שלחו לי מספר אחר וזה עבד!!!
תודה רבה @שמח-0
-
-
@יאיר1997 כתב בעזרה | גמ"ח SMS למייל-קבלת SMS ישירות למייל שלך!:
@שמח-0 אתה מכיר אולי גם אתר שנותן מספר וורטואלי לקבלת SMS אימות דרכו? אני מחפש משהוא כזה עם מספרים שמתחלפים על בסיס קבוע
הבאתי אתמול את זה: https://receive-smss.com/sms/972552992023/ מספרים שמתחלפים על בסיס קבוע.
המינוס שלו - שכל בר נש יכול לראות את ההודעה שלך -
@שלמה-רייכמן יש לך עוד אתרים בסגנון הזה?
-
@שלמה-רייכמן חברים הקפיצו לי את הנושא הבא:
SMS אישי! כן, כן! אישי לגמרי....
איך?
יש כזה מושג שנקרא 'מספר ווירטואלי'אחד מהאפשריות הוא בימות המשיח שם אתה מקבל (/או קונה מספר כלשהו ומנייד אליהם)
מספר ווירטואלי להוצאת וקבלת שיחות וכמו"כ SMS (SMS דרך האתר שלהם ובתשלום אפשר לקבל למייל )
אתה פשוט מתקשר למספר הווירטואלי שלך ומשם מחייג לכל מספר ישראלי שתרצה עם אפשרות לזיהוי מהמספר הווירטואלי
החיוג למספרים ניידים וכן קבלת שיחות דרך המספר הנ"ל בעלות יחידה לדקה, נמדד לפי שניות.
החיוג למספרים נייחים, בחינם
אפשרות נוספת שמגיע עם המספר, כל השיחות מוקלטות, הן יוצאות והן נכנסות
SMS לקבל לא עולה יחידות (כסף) לשלוח כן עולה יחידות
מועיל גם לאלו שטסים לחו"ל וצריכים לקבל שיחות וSMSכדי לקבל מספר ווירטואלי
יש צורך לקנות מספר מחברה כלשהיא (לא משנה איזה)ולאחמ"כ לניידו לחברת ימות המשיח דרך האתר שלהם או דרך שירות הלקוחות {כמובן כדי שתוכל לקבל SMS זה צריך להיות מספר לא כשר }
מייד בהעברת המספר לימות המשיח החבילה מתנתקת אוטומטי מהחברה שקנית ותחייב בתשלום סימלי
-
@שלמה-רייכמן ישן ישן.....
-
-
@חכם-בלילה-1 המספר חסום.
-
@מתלמד-2 כתב בעזרה | גמ"ח SMS למייל-קבלת SMS ישירות למייל שלך!:
@חכם-בלילה-1 המספר חסום.
@מתלמד-2 יש עוד מספרים שם תנסה
-
@חכם-בלילה-1 ניסתי את כולם.