שיתוף | גמח SMS במייל
-
שלחו את המילה הרשמה למייל s3546515@gmail.com
ותקבלו הודעות שנשלחו למספר-0559665019
המספר משתנה מידי פעם -
@kkt-ao כתב בשיתוף | גמח SMS במייל:
ותקבלו הודעות שנשלחו למספר-0559915108איזה הודעות אלו?
-
@שמחת-ישראל @neriah כל מה שאתה שולח למספר 0559915108 יגיע למייל s3546515@gmail.com
-
@יוסי-רחמים בשביל מה [לאיזה דברים] זה נועד?
-
-
ותקבלו הודעות שנשלחו למספר-0559915108ואיך אני רואה את ההודעות שנשלחו למייל הנ"ל?
-
ותקבלו הודעות שנשלחו למספר-0559915108מנסיון גוגל וכדו' יחסמו מאוד מהר את המספר הזה מפני ריבוי הקודים הנשלחים אליו
-
@שמחת-ישראל מה שאתה רוצה אים אתה למשל צריך באתר מסוים אימות עם SMS שים את המספר 0559915108 ותקבל את ההודעה למייל
-
@צדיק-0 כתב בשיתוף | גמח SMS במייל:
ותקבלו הודעות שנשלחו למספר-0559915108מנסיון גוגל וכדו' יחסמו מאוד מהר את המספר הזה מפני ריבוי הקודים הנשלחים אליו
היה בעבר משהו שעבד מצויין בהכל [למעלה משנה אני חושב] רק שלאחרונה הם הפסיקו לשלוח את הסמסים למיל...
-
ותקבלו הודעות שנשלחו למספר-0559915108יוזמה נחמדה, אבל לפני כמה חודשים חשבתי על פירצה מטורפת שנגרמת בעקבות שימוש במספר חד פעמי שכולם יכולים לגשת אליו. (יש מאות אתרים כאלו בגוגל, רק חפשו...)
תארו לעצמכם שפתחתי חשבון מייקרוסופט, יש לי בו נתונים אישיים, את החשבון פתחתי על מספר XXX,עד כאן הכל טוב ויפה.
עכשיו מגיע איזה מישהו רואה את הsms האחרונים, ושם לב שנשלח איזה sms ממיקרוסופט לקוד אימות, הוא נכנס לאתר של מייקרוסופט, לוחץ שיחזור חשבון, שם את המספר טלפון השיתופי שאליו נשלח הsms, מקבל לשם קוד אימות, והופ, נמצא הוא בתוך החשבון... כנ"ל גם חשבונות בנק, גוגל, וכו' (תחשבו ששמורים לי פרטי אשראי וסיסמאות בתוך הסינכרון של גוגל או מייקרוסופט..) -
@LEVI-H כתב בשיתוף | גמח SMS במייל:
ותקבלו הודעות שנשלחו למספר-0559915108יוזמה נחמדה, אבל לפני כמה חודשים חשבתי על פירצה מטורפת שנגרמת בעקבות שימוש במספר חד פעמי שכולם יכולים לגשת אליו. (יש מאות אתרים כאלו בגוגל, רק חפשו...)
תארו לעצמכם שפתחתי חשבון מייקרוסופט, יש לי בו נתונים אישיים, את החשבון פתחתי על מספר XXX,עד כאן הכל טוב ויפה.
עכשיו מגיע איזה מישהו רואה את הsms האחרונים, ושם לב שנשלח איזה sms ממיקרוסופט לקוד אימות, הוא נכנס לאתר של מייקרוסופט, לוחץ שיחזור חשבון, שם את המספר טלפון השיתופי שאליו נשלח הsms, מקבל לשם קוד אימות, והופ, נמצא הוא בתוך החשבון... כנ"ל גם חשבונות בנק, גוגל, וכו' (תחשבו ששמורים לי פרטי אשראי וסיסמאות בתוך הסינכרון של גוגל או מייקרוסופט..)זה לא פרצה....
זה טפשות.אם שמתי את המספר אשראי שלי במקום גלוי, זה פרצה?
הכי פשוט זה לקנות טוקמן שמקבל סמס , עולה 10 שקל, וזהו. -
ותקבלו הודעות שנשלחו למספר-0559915108למה לא עובד?