בקשת מידע | אם אני הופך את הפלוס למינוס במטען של המחשב - מה יקרה?
-
אני צריך להתקין ראש חדש לכבל של המטען של המחשב נייד, ואיני יודע איזה חוט פלוס ואיזה מינוס, השאלה שלי אם אני הופך - זה רק לא יטעין, או שזה יכול להזיק?
[או אולי זה אפילו יטעין?]
אשמח לשמוע חוו"ד של בעל נסיון. -
אני צריך להתקין ראש חדש לכבל של המטען של המחשב נייד, ואיני יודע איזה חוט פלוס ואיזה מינוס, השאלה שלי אם אני הופך - זה רק לא יטעין, או שזה יכול להזיק?
[או אולי זה אפילו יטעין?]
אשמח לשמוע חוו"ד של בעל נסיון. -
@דוכי מה הכוונה ראש, החלק שמחובר לשקע (זרם חילופין - לא יפריע), או החלק שמחובר למחשב (זרם ישר -מסתבר שהפלוס והמינוס בדווקא)
@טכנופוב כתב בבקשת מידע | אם אני הופך את הפלוס למינוס במטען של המחשב - מה יקרה?:
@דוכי מה הכוונה ראש, החלק שמחובר לשקע (זרם חילופין - לא יפריע), או החלק שמחובר למחשב (זרם ישר -מסתבר שהפלוס והמינוס בדווקא)
אכן, מדובר בחלק שמתחבר למחשב. בנוגע לחלק שמתחבר לחשמל - ברור לי שאין הבדל.
החלק שמתחבר למחשב - האם שם זה יכול לגרום נזק אם הופכים את הקטבים? -
@טכנופוב כתב בבקשת מידע | אם אני הופך את הפלוס למינוס במטען של המחשב - מה יקרה?:
אכן, מדובר בחלק שמתחבר למחשב. בנוגע לחלק שמתחבר לחשמל - ברור לי שאין הבדל.
החלק שמתחבר למחשב - האם שם זה יכול לגרום נזק אם הופכים את הקטבים?
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות