הצעת ייעול | הצעה| שימוש באפליקציית ערכת נושא כחסימה למולטימדיה
-
העלו פה אפליקציית ערכת נושא יפה מאד אם אינני טועה שמה carbgruu ומאיך שהיא נראית יכול להיות שאפשר לערוך אותה כך שהיא תחסום אפשרות להכנס לכל אפלקציה חוץ מהלחצנים שהיא מציגה. היא נראת כך שיש באמצע סמל של הרכב ומצדדיו יש שורות של לחצנים שאפשר לקבוע מה הם יעשו אשמח לשמוע מה דעתכם והאם זה בר יישום
(אינני מתכנת ולכן אני מציע את ההצעה ומבין שיכול להיות שהיא איננה ברת ביצוע) -
אני לא מוצא בחנות כזו אפליקציה...
-
@לשם-שמיים-0 יכול להיות שזו האפליקציה- carwebguru-v3.4.5-r1.apk
-
@מומי11 כתב בהצעת ייעול | הצעה| שימוש באפליקציית ערכת נושא כחסימה למולטימדיה:
העלו פה אפליקציית ערכת נושא יפה מאד אם אינני טועה שמה carbgruu ומאיך שהיא נראית יכול להיות שאפשר לערוך אותה כך שהיא תחסום אפשרות להכנס לכל אפלקציה חוץ מהלחצנים שהיא מציגה. היא נראת כך שיש באמצע סמל של הרכב ומצדדיו יש שורות של לחצנים שאפשר לקבוע מה הם יעשו אשמח לשמוע מה דעתכם והאם זה בר יישום
(אינני מתכנת ולכן אני מציע את ההצעה ומבין שיכול להיות שהיא איננה ברת ביצוע)אם מדובר על לאנצר זה לא פיתרון אם אין רוט כי תמיד אפשר להחזיר את המסך בית המקורי
-
@לשם-שמיים-0 כתב בהצעת ייעול | הצעה| שימוש באפליקציית ערכת נושא כחסימה למולטימדיה:
@זונדל לא בדיוק נכון יש את החסימה שפרסמו פה שהיא ממש חזקה
אבל מי שלא יודע להתאים אותה נכון למערכת היא באמת לא עושה את העבודה
אצל אאוטנט ראיתי שהיא מגדירים חזק מאוד ונדיר שזה קורס אצלםאתה עונה לא על מה שאמרתי פה אתה אומר ממש את דברי
זה בדיחה אתה יוצא ממנו בשניה
-
@לשם-שמיים-0 כמובן. כוונתי היא אם אפשר לערוך את האפליקציה או בצורה אחרת לגרום שלא יהיה אפשר לצאת ממנה רק ע"י קוד _(או בכלל לא)