בירור מישהו יודע איזה אנדרואיד הנגן ומה המעבד שלו ?
-
@יאיר-יאיר סתם ככה לא הייתי ממליץ על נגן שיש לו כזה ניקוד וכזה כמות מכירות נמוכה
-
@יאיר-יאיר זה נראה אנדרואיד 5 או 6 (לפי התצוגה של ה- wifi בתמונה).
-
@יאיר-יאיר אם זה MTK? מסתבר שכן זה סיני...
-
@יאיר-יאיר אם זה באמת אנדרואיד 5/6 אפשר לעשות לו רוט בקלות ולהכשיר, אבל אני רק משער אני לא מכיר את הדגם...
אתה יכול לשאול את המוכר איזה אנדרואיד זה. -
יאיר שיהשיב ליאיר יאיר ב 10 ביולי 2023, 12:14 נערך לאחרונה על ידי יאיר שי 7 באוק׳ 2023, 12:16
@יאיר-יאיר זה אנדרואיד 8.1? המוכר אמר לך? כי אם כן קצת יותר מסובך להכשיר, אבל אפשרי...
-
@יאיר-יאיר זה סיני, אז זה 99% מעבד MTK, מהתמונות זה נראה אנדרואיד 5/6, אבל כלום לא בטוח, אם אין מי שקנה ויכול לומר לך אפשר רק להמר...
-
@יאיר-יאיר אני יכול לנסות... אבל אני מציע לחכות ליותר מומחים ...
תפתח נושא חדש ותשאל אם מישהו יכול להכשיר לך את זה בתשלום. -
@יאיר-יאיר יש לי כתובת מייל בפרופיל, נמשיך שם... (אני עדיין לא יכול לפתוח צ'אט...) אני גר בירושלים.
-
@יאיר-יאיר יש לאשתי את הנגן הזה. זה אנדרואיד 5 או 6 אני לא זוכר כרגע. עושים לו רוט בקלות. וממילא קל מאד להכשיר אותו. אני קניתי אותו שנה שעברה ממוכר אחר ב205 שקל. ממוכר עם דירוג יותר נורמלי וחוות דעת. בכללי זה אחלה נגן חוץ מהעובדה שהבלוטוס שלו לא אי אי אי והוא לא תומך OTG (למי שחשוב) כמו''כ הוא טיפה איטי יש אפליקציות שהוא מתקשה קצת להפעיל. אבל יש לו מסך גדול מאוד (למי שיש בעיה עם נראות של סמארטפון זה נראה לגמרי כמו סמארטפון בלי מצלמה)
10/37