עזרה | עזרה בקניית מערכת מולטימדיה ליונדאי
-
@josh כתב בעזרה | עזרה בקניית מערכת מולטימדיה ליונדאי:
במערכת שהבאת למעלה כתוב שם שמתאים לניסן
זה מערכת אוניברסלית
אגב אם אתה רוצה מערכת 7 אינץ הנה
אני רק מציין שתיקח בחשבון שיהיה לך הפתעות מכיוון שכנראה יש שינוי צמות בין הדגמים מקסימום מזמינים צמה נפרדת כמו כן ממליץ לך שיהיה לך מערכת עם קנבס ככה אתה 99 אחוז שזה יתאים לך (בקישור שהבאתי נראה שיש הכל קנבס וחיבור למצלמה) -
@אני-אני-אני כתב בעזרה | עזרה בקניית מערכת מולטימדיה ליונדאי:
(בקישור שהבאתי נראה שיש הכל קנבס וחיבור למצלמה)איפה הבאת קישור? ואיפה יש לי צמה נפרדת?
-
@מיישה שאלה נוספת, במערכת שהבאת למעלה כתוב שם שמתאים לניסן קאיה הונדה טויוטה פולקסווגן
לא מוזכר שם יונדאי, זה משנה?זה מערכת שמתאימה לכל רכב.
ולגבי 7 אינץ, אמרתי לך שלא מומלץ אבל אם תרצה בכל אופן, יש לי זמין להביא לך עכשיו מערכת במצב חדש, דרך אגב, מאדם שהתקין ולא היה לו נוח... -
מה לגבי המערכת הזו
לגבי המלצות @מיישה מבין יותר טוב שכחתי גם לציין שעל המערכת שהמלצתי אין לי שמץ מבחינת אמינות מבחינתי זה נראה מערכת בסדר במחיר מבצע מכיוון שזה חנות חדשה (שזה בעיקרון פחות טוב אבל אני מהמר ) שאם הייתי מעונין בה הייתי מזמין ויש שם חיבורי קנבס וחיבורים למצלמה הקיימת (מומלץ לוודא עם המוכר ב 100 אחוז)
@josh כתב בעזרה | עזרה בקניית מערכת מולטימדיה ליונדאי:אם אני מזמין 7 אינץ אני יכול להשתמש בפאנל שיש לי
לגביי להשתמש בפאנל אחרי שתפרק תבין שאין לך איך להשתמש בפאנל
(אגב, דעתי כמו @מיישה שמומלץ מערכת 9 אינץ)@josh כתב בעזרה | עזרה בקניית מערכת מולטימדיה ליונדאי:
איפה הבאת קישור? ואיפה יש לי צמה נפרדת?
זה הקישור
לגבי הצמה אני אסביר
ממה שנראה במערכת עם המסך מכיוון שיש מצלמה רוורס זה צורך קנבס וחיבור נוסף בצמה
אם אתה מתקין מצלמה מחדש מה טוב פתרת את הבעיה
אם אתה לא רוצה להתקין חדש אמרתי שיש סיכוי שהמערכת תגיע עם צמה למערכת רגילה וא"כ תזמין צמה חדשה -
@מיישה כתב בעזרה | עזרה בקניית מערכת מולטימדיה ליונדאי:
ולגבי 7 אינץ, אמרתי לך שלא מומלץ אבל אם תרצה בכל אופן, יש לי זמין להביא לך עכשיו מערכת במצב חדש, דרך אגב, מאדם שהתקין ולא היה לו נוח...
כמה הוא רוצה עליה?
300 כולל מצלמה.
ומה כוללת המערכת?
מה יכול להיות? 2+32 ג'יגה, אין סטיק מובנה.
-
@מיישה שאלה נוספת, מה לגבי הדגם עם המלמת דרך האם הוא אותו דגם או שהוא שונה?
אותו דגם, אבל עכשיו אין לי במלאי, יגיע לי שבוע הבא.
דרך אגב א ענית לי לגבי ההשחלת חוטים של המיקרופון (ומצלמת דרך אם יש)
קלי קלות.