בירור | השוואת טבלאות באקסל
-
היי
אין לי כמעט ידע באקסל
אני מעונין להוריד טבלה למשל של הוצאות מחברת האשראי, ולהוסיף להם טור של חלונית לסימון וי.
השאלה האם אני יכול ליצור לי קובץ מקורי ונניח פעם בשבוע אני מוריד קובץ אקסל חדש מהחברה ועושה השוואה, מה שכבר קיים בקובץ - הוא לא מכניס, ומה שלא קיים בקובץ - הוא מוסיף
הצורך שלי: לצורך מעקב אחרי חשבונות, אני מעוניין לסמן וי על הוצאה שכבר עברתי עליה.
למה אני לא יכול פשוט להעתיק מהקובץ הקודם לחדש? כי יש פעמים שיש הוצאה בתאריך מוקדם שלוקח לה כמה ימים להופיע, ואם אני יעתיק רק מהמיקום האחרון שהייתי אז פספסתי אותה
מקווה שהסברתי טוב
תודה -
@יום_שמח לא ברור,
@יום_שמח כתב בבירור | השוואת טבלאות באקסל:למה אני לא יכול פשוט להעתיק מהקובץ הקודם לחדש? כי יש פעמים שיש הוצאה בתאריך מוקדם שלוקח לה כמה ימים להופיע, ואם אני יעתיק רק מהמיקום האחרון שהייתי אז פספסתי אותה
מה זה משנה אם אתה מעתיק לקובץ אחר או אם תוריד קובץ חדש עם נתונים שעוד לא התעדכנו,
למה לא ליצור קובץ אחד מסודר ולהוסיף אליו את הנתונים למעקב? -
@דאבל כתב בבירור | השוואת טבלאות באקסל:
@יום_שמח לא ברור,
@יום_שמח כתב בבירור | השוואת טבלאות באקסל:למה אני לא יכול פשוט להעתיק מהקובץ הקודם לחדש? כי יש פעמים שיש הוצאה בתאריך מוקדם שלוקח לה כמה ימים להופיע, ואם אני יעתיק רק מהמיקום האחרון שהייתי אז פספסתי אותה
מה זה משנה אם אתה מעתיק לקובץ אחר או אם תוריד קובץ חדש עם נתונים שעוד לא התעדכנו,
למה לא ליצור קובץ אחד מסודר ולהוסיף אליו את הנתונים למעקב?קובץ שאני מוריד מהחברה הוא לפי תאריכים
יום א
יום ב
וכן הלאה
אני יכול להוריד שבוע אחרי ולהעתיק לטבלה מיום ח' והלאה
הבעיה שלפעמים יש עסקאות שלוקח להם כמה ימים (היה לי 3 ימים ויותר) עד שמופיעים לי בפירוט
אני טיפוס שרושם כל עסקה אצלי
ואם אני יעבוד רק לפי תאריכים, יצא מצב שדילגתי על עסקה שהיית בתאריך מסויים ועוד לא הופיעה, רק כמה ימים אחרי, אבל אני חשבתי שכבר על כל העסקאות בשבוע הנ"ל. אבל היא עדיין לא הופיעה.מה שבאתי לפתור זה כך
יש קובץ נתונים ראשי
אליו אני מזין נתונים. מה שעברתי אליו אני מסמן וי.
שבוע אחרי זה אני מזין אליו שוב את הקובץ נתונים ומה שכבר קיים בקובץ הוא לא מכניס. וכך אני יכול לעקוב אחרי עסקה שפספסתי.אם יש פיתרון יותר קל אני ישמח
-
אנסה להגיד בנעימות:
נא לעשות חיפוש גוגל -
@YAAKOVSAS כתב בבירור | השוואת טבלאות באקסל:
@יום_שמח יעזור לך לעשות "הסר כפילויות"? נמצא בכרטסת "נתונים"
רעיון ננסה
-
@pcinfogmach כתב בבירור | השוואת טבלאות באקסל:
אנסה להגיד בנעימות:
נא לעשות חיפוש גוגלבעיקרון אתה צודק
חשבתי אולי יש למישהו רעיון אחר יותר מקצועי לצורך שלי