בירור | מציאת נט סטיק ברכב טויוטה פריוס
-
שלום
יש לי טיוטה פריוס 2020 ורציתי לשאול אם מישהו יודע איך אני מוצא את הנטסטיק של הרכב בשביל להחליף את הסים בפנים תודה רבה -
פוסט זה נמחק!
-
@OREBAR1807
איזה מערכת יש לך ? (אאל"ט במערכת המקורית אין סים לא?) -
@אני-אני-אני כתב בבירור | מציאת נט סטיק ברכב טויוטה פריוס:
אאל"ט במערכת המקורית אין סים לא?
סים אולי יש (בדגש על אולי כי גם לי זכור שאין בכלל)
נטסטיק ודאי אין -
@OREBAR1807 זה אמור להיות באיזור של התא כפפות יכול להיות שצריך לפרק את התא כפפות העליון
תבדוק בסרטון שם תראה איך מפרקים את התא ותעדכן אם מצאת https://mitmachim.top/topic/56711/מדריך-התקנת-מולטימדיה-לטויוטה-פריוס-פלוס-2013-2015@ראובן-שבתי כתב בבירור | מציאת נט סטיק ברכב טויוטה פריוס:
סים אולי יש (בדגש על אולי כי גם לי זכור שאין בכלל)
נטסטיק ודאי איןיש מערכות שמותקנת מערכת של גיל קאר ואמור להיות נטסטיק
-
@מוטי-ברנד תודה רבה על העזרה
אבל פתחתי את התא כפפות ולא היה שם כלום הדגם של האוטו שלי יחסית חדש (2020) וזה פריוס פלאג אין ואני רואה על המסך שיש קליטה של סים אבל ללא אינטרנט אולי אני ייגש לטכני והוא כבר ימצא לי את זה תודה רבה -
@OREBAR1807 כתב בבירור | מציאת נט סטיק ברכב טויוטה פריוס:
@מוטי-ברנד תודה רבה על העזרה
אבל פתחתי את התא כפפות ולא היה שם כלום הדגם של האוטו שלי יחסית חדש (2020) וזה פריוס פלאג אין ואני רואה על המסך שיש קליטה של סים אבל ללא אינטרנט אולי אני ייגש לטכני והוא כבר ימצא לי את זה תודה רבהתצלם רגע את המולטימדיה, אם אני לא טועה יש קצת למטה מהמולטימדיה, מקום כזה קטן נפתח, שעם סיכה של פלאפונים אפשר להוציא, ושם יש סים
-
למיטב ידעתי אין לך שום סים במערכת ואין לך צורך בסים
גם מה שכתב @מוטי-ברנד שיש מערכות של גיל קאר כמדומני שאין בהם וויז
או משהו שצריך אינטרנט ולכאורה גם בהם לא יהיה סים
אגב אם אתה רוצה פירוק המערכת ברכב הזה קל מאוד כמדומני שיש סרטון גם של דוד מתן על הרכב הזה -
@OREBAR1807 לדוד שלי יש קאמרי יד 2
כשהוא קנה אותה הבעלים הקודם נתן לו מסגרת של סים ומס' טלפון
שהוא יכול להתקשר אליו ולהטעין את הסים שיש במערכת
הוא לא משתמש בזה כי זה בלי סינון אבל יש איזשהו סים במערכת
בנוסף יש שם גם רשת wifi עם סיסמא שגם המוכר לא ידע
יש לי חבר עם פריוס c וגם אצלו יש רשת wifi הוא ניחש את הקוד אבל בפועל אין אינטרנט