בעיה | וירוס קיצור דרך
-
@מנס כתב בבעיה | וירוס קיצור דרך:
@משה-מזרחי ראיתי משו אבל לא בטוח שזה זה
אני חייב להוית בטוח !!!
מדובר על מעל 10 כרטיסי מצלמה !!! והם לא שלי ג"כ..... -
-
אם עוד לא הרצת את התיקון מומלץ לגבות את המידע שבכרטיס לפני ההרצה על ידי יצירת עותק של הדיסק
-
@מנס דבר ראשון להוריד אנטי וירוס נורמלי (אפשר להשתמש ב eset ויש ניסיון ל 30 יום שגם אחריהם האנטי וירוס יעבוד רק לא יקבל עדכונים)
דבר שני, לסרוק איתו את המחשב וכל הכרטיסים
דבר שלישי, לפתוח שורת הפקודה בכל כרטיס כזה ולהריץ את הקוד הזהattrib -s -h /s /d
אגב, אבר הרבה זמן אני מחפש קובץ קיצור דרך כזה כדי להבין מה הוא בא לעשות ולמה הוא וירוס
תוכל להעלות לי כמה קיצורי דרך כאלו? -
@מתכנת-חובב כתב בבעיה | וירוס קיצור דרך:
@מנס דבר ראשון להוריד אנטי וירוס נורמלי (אפשר להשתמש ב eset ויש ניסיון ל 30 יום שגם אחריהם האנטי וירוס יעבוד רק לא יקבל עדכונים)
דבר שני, לסרוק איתו את המחשב וכל הכרטיסים
דבר שלישי, לפתוח שורת הפקודה בכל כרטיס כזה ולהריץ את הקוד הזהattrib -s -h /s /d
זה בודאי ימחק את הוירוס קיצור דרך ? יש לך קישור להביא לי ??
היום שמעתי מאחד שהתקין את התיקון הכללי במחשב וסרק את הכרטיס עם היורוס קיצור דרך וכל החומר עלה לו חזרה אבל בקיצור דרך [ הוירוס ] נשאר
אני מחפש תוכנה שמוחקת את זה לגמרי - לללא החומר כמובןאגב, אבר הרבה זמן אני מחפש קובץ קיצור דרך כזה כדי להבין מה הוא בא לעשות ולמה הוא וירוס תוכל להעלות לי כמה קיצורי דרך כאלו?
בשמחה אוכל להביא לך רק שאוכל לעשות זאת רק דרך המחשב הלקוי והוא לא צלי כרגע
אם אתה באיזור המרכז אולי תוכל אתה לעזור לי למחוק את זה ללא סיכונים [ או בשליטה מרחוק ..... -
זה בודאי ימחק את הוירוס קיצור דרך ?
כן
יש לך קישור להביא לי ??
בשביל זה יש את גוגל
או בשליטה מרחוק .....
אפשרי אבל לא חושב שנצרך
אם אתה בכל אופן רוצה, שלח לי מייל ל egozkokus1 בג'ימייל -
@מתכנת-חובב שלחתי לך מזמן........ מחכה למענה שלך
-
@מנס אם תציג קבצים מוסתרים (וגם קבצים מוסתרים של מערכת ההפעלה [ראה תמונה])תראה מיד
א. את כל הקבצים המקוריים.
ב. אאל"ט תהיה שם גם תיקיה שמכילה את הוירוס עצמו
אם תעשה את זה ותעלה צילומסך, אוכל כנראה לומר לך מהי התיקיה של הוירוס ואז אתה יכול פשוט למחוק אותו ושלום על ישראל.אם אני זוכר נכון, גם אם האנטי וירוס מחק את הוירוס עצמו, הקבצים נשארו מוסתרים ולכן צריך לבטל את ההסתרה שלהם.