| המחשב לא קורא כרטיס מיקרו דרך קורא כרטיסים
-
הבעיה לא בכרטיס וגם לא בקורא כרטיסים (בדקתי ב3 מחשבים נוספים), אם אני מחבר את הכרטיס למחשב דרך נגן הוא קורא אותו
-
כי כנראה הפכו את הכרטיס לאחסון ברירת מחדל פנימי צריך לפרמט את הכרטיס דרך אותו נגן (וכמובן לא לשכוח לגבות את הנתונים) ואז זה ישתחרר...
@ברמן את כל הכרטיסים הוא לא קורא
-
@יעקב-חיים-0 כתב בבאג | המחשב לא קורא כרטיס מיקרו דרך קורא כרטיסים:
אז לא הבנתי אותך נכון...
חשבתי שהמחשב לא מזהה כרטיס ספיציפי...
חכה למומחים...
(אולי דרייברים.... תנסה...)
-
הבעיה לא בכרטיס וגם לא בקורא כרטיסים (בדקתי ב3 מחשבים נוספים), אם אני מחבר את הכרטיס למחשב דרך נגן הוא קורא אותו
@יעקב-חיים-0 תעלה צילום מסך מניהול דיסקים בזמן שהכרטיס מחובר למחשב
-
@יעקב-חיים-0 תעלה צילום מסך מניהול דיסקים בזמן שהכרטיס מחובר למחשב
@klopkk

הוא מראה את הכרטיס, כשאני לוחץ על מקש ימני הוא לא נותן לפתוח (זה כתוב באפור בהיר) -
@klopkk

הוא מראה את הכרטיס, כשאני לוחץ על מקש ימני הוא לא נותן לפתוח (זה כתוב באפור בהיר)@יעקב-חיים-0 קודם כל אם אתה לא רוצה שיראו את המספר אז תמחק אותו גם מהלמעלה
עכשיו תעלה תמונה מ ''המחשב שלי'' -
@יעקב-חיים-0 קודם כל אם אתה לא רוצה שיראו את המספר אז תמחק אותו גם מהלמעלה
עכשיו תעלה תמונה מ ''המחשב שלי'' -
@יעקב-חיים-0 אולי צריך להקצות אות
תעשה מקש ימני על השורה למטה (בניהול דיסקים) שבה מופיע הכרטיס ותעלה צילום -
@יעקב-חיים-0 אולי צריך להקצות אות
תעשה מקש ימני על השורה למטה (בניהול דיסקים) שבה מופיע הכרטיס ותעלה צילום@klopkk תותח על... הקצתי אות וזה עזר, השאלה אם לכל כרטיס שאני יכניס אני יצטרך להקצות מחדש, מקווה שלא
-
@klopkk תותח על... הקצתי אות וזה עזר, השאלה אם לכל כרטיס שאני יכניס אני יצטרך להקצות מחדש, מקווה שלא
@יעקב-חיים-0 זה לא אמור לקרות בדרך כלל
לפעמים זה קורה..
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות