בעיה | מחשב נייח (I5-4570 מתקדם, לא?!) נהיה איטי
-
@dfhzrhree כתב בבעיה | מחשב נייח (I5-4570 מתקדם, לא?!) נהיה איטי:
באיזו גרסה ראית לאחרונה שהם דוחפים את אווסט?
אגב, חשבתי שהבנתי מה כתוב שם, אך (או שהם שינו את הנוסח!) ע"פ גוגל טרנסלייט זה אכן רומז לכרייה, וכפי שטענת, ולא מדבר כלל על איסוף נתונים לצרכים שיוקיים (...).
שינו את הנוסח. (וכנראה גם את הכרייה ...)
בדקתי באשכול הישן שהיה על זה ושם ראיתי שמדובר רק בכריית מידע.
אני אישית לא מתקין פורמט פקטורי כי דין פרוטה כדין מאה = גנב קטן - גנב גדול. ואני כבר לא סומך עליהם.
ראיתי את זה במחשב שטיפלתי שהוא לא עבד טוב.ייתכן שאווסט נדחף ע"י CCLEANER. אין לי מושג לא אני התקנתי ... ואין לי גם תוכנית להתקין.
בסי קלינר כשאני צריך אני משתמש רק בגירסה הניידת של @יוסי-מחשבים כי אני מעדיף לא להתקין אותה מאז שהיא דוחפת דברים לאנשים.
-
@יהודה13 כתב בבעיה | מחשב נייח (I5-4570 מתקדם, לא?!) נהיה איטי:
בסי קלינר כשאני צריך אני משתמש רק בגירסה הניידת של @יוסי-מחשבים כי אני מעדיף לא להתקין אותה מאז שהיא דוחפת דברים לאנשים.
-
@איסתרק-השלישי אני יכול להגיד לך שהרבה חניות שמכבדים את עצמם מתקנים את התוכנות של ירון שיש לו פה כמיות של תוכנות פרוצות
-
בקשר לנושא הוירוסים בתוכנות הפרוצות
אם אני משבית את האנטי וירוס , פורץ את התוכנה ,ואחר כך אני מעלה את האנטי וירוס וסורק את המחשב ולא מגלה שום וירוס
עדיין יכולה להיות בעיה ? -
בנושא המקורי
עצה שקיבלתי לאחרונה ודי עזרה
בהגדרות/פרטיות/אפליקציות ברקע
לבטל את כולם -
@avi4118132 כתב בבעיה | מחשב נייח (I5-4570 מתקדם, לא?!) נהיה איטי:
אם אני משבית את האנטי וירוס , פורץ את התוכנה ,ואחר כך אני מעלה את האנטי וירוס וסורק את המחשב ולא מגלה שום וירוס
עדיין יכולה להיות בעיה ?כן
@יוסי-שווארץ כתב בבעיה | מחשב נייח (I5-4570 מתקדם, לא?!) נהיה איטי:
@איסתרק-השלישי אני יכול להגיד לך שהרבה חניות שמכבדים את עצמם מתקנים את התוכנות של ירון שיש לו פה כמיות של תוכנות פרוצות
חנויות שמכבדות את עצמם לא מתקינות תוכנות במחשב
המחשב מגיע אליך חדש מהמפעל -
@מתכנת-חובב כתב בבעיה | מחשב נייח (I5-4570 מתקדם, לא?!) נהיה איטי:
אם כונתך לתוכנות לא חוקיות - נכון בהחלט.
אם כי, השירות של מייקרוסופט עצמם נתפס בשימוש בKMS.... -
פוסט זה נמחק!
-
המחשב מגיע אליך חדש מהמפעלB&H זה לא איזה חנות של ליצנים אח שלי קנה שם מחשב לפני שנתיים בערך הכל היה של ירון
-
@dfhzrhree כתב בבעיה | מחשב נייח (I5-4570 מתקדם, לא?!) נהיה איטי:
אם כי, השירות של מייקרוסופט עצמם נתפס בשימוש בKMS....
ודיפנדר מזהה את זה כאיום ברמה "גבוהה" אבל בפרטי האיום זה סך הכל "לתוכנית זו אופן פעולה שעשוי להיות בלתי רצוי."
-
@מתכנת-חובב אני לא חושב שKMS אמור לקבל מעמד שווה לשאר התוכנות הפרוצות מבחינת הדיון כאן.
KMS זה פרויקט מוכר מאוד בקוד פתוח, ואין אפילו חברת אבטחה אחת שהכריזה על נוזקה שמסתתרת שם.
כמובן שאם אתה מוריד KMS מאתר מסוים ולא מהמקור, כל שכן אם זה EXE ולא bat, צפה להפתעות.
כל מה שKMS עושה זה לשאול את השרת ולקבל תשובה משרת פייק. אבל התשובה הזו לא יכולה (למיטב ידיעתי אם יש מישהו שיודע אחרת שיעדכן) לחרוג מ"כן" או "לא", ובלא"ה זה בגבולות השאלה בלבד. -
@GIGA כתב בבעיה | מחשב נייח (I5-4570 מתקדם, לא?!) נהיה איטי:
KMS זה פרויקט מוכר מאוד בקוד פתוח,
לא מדוייק
-
@יוסי-שווארץ כתב בבעיה | מחשב נייח (I5-4570 מתקדם, לא?!) נהיה איטי:
זה לא נקרא חנות שמכבד את עצמו, אלא זה חנות שצריך את זה כדי למכור מחשב ב-400 ש"ח פחות בגלל שהוא לא משלם ווינדוס, ובלי זה הוא לא היה מוכר כלום. מי שמכבד את עצמו מוכר רק חוקי.
-
עדיין יכולה להיות בעיה ?כמובן שכן, נתת לוירוס הרשאה להיות המנהל שלך על המחשב, לכן יש אזהרה של ווינדוס לפני, ז"א האם אתה באמת בטוח שאתה מסכים לתת רשות לתוכנה הזאת להיות מנהל שלך על המחשב ? אם כן, זה כבר בעייה שלך, לא של ווינדוס.
-
@לא-מתייאש כתב בבעיה | מחשב נייח (I5-4570 מתקדם, לא?!) נהיה איטי:
עדיין יכולה להיות בעיה ?כמובן שכן, נתת לוירוס הרשאה להיות המנהל שלך על המחשב, לכן יש אזהרה של ווינדוס לפני, ז"א האם אתה באמת בטוח שאתה מסכים לתת רשות לתוכנה הזאת להיות מנהל שלך על המחשב ? אם כן, זה כבר בעייה שלך, לא של ווינדוס.
ממש ממש לא מדוייק אבל הרעיון די נכון
-
KMS זה פרויקט מוכר מאוד בקוד פתוח,
לא מדוייק
פרט באר נמק
-
ממש ממש לא מדוייק אבל הרעיון די נכון
אוליי תסביר לי מה לא מדוייק ?
אני חושב שאתם באמת צריכים להבין איך עובד אנטיוירוס, זה ממש לא משהו קסם, זה משהו שאפשר לעבוד עליו ב"קלות" אם יש לתוכנה הרשאות מנהל, כי הרשאות מנהל = תעשה מה שאתה רוצה על המחשב, אפילו תמחוק את הקובץ SYSTEM32 של המחשב, אין שום בעייה, אתה המנהל, אתה מחליט, לכן אתה יכול לתכנן גם שהאנטיוירוס לא יזהה את זה כווירוס, אתה יכול לעשות מה שאתה רוצה כי אתה המנהל. אני חושב שאף מתכנת מתקין תוכנות פרוצות, לפחות אלו שאני מכיר. -
אני חושב שאף מתכנת מתקין תוכנות פרוצות, לפחות אלו שאני מכיר.
???
אתה לא מכיר הרבה...
רוב הקומבינות שגיקים אוהבים (תכונות, משחקים, וכו') מתבססים על איזושהיא הרחבה לא חוקית לתוכנה \ מערכת הפעלה.
למעט כל המתכנתים ילדים-טובים-הרצליה כמובן. -
@GIGA כתב בבעיה | מחשב נייח (I5-4570 מתקדם, לא?!) נהיה איטי:
אני חושב שאף מתכנת מתקין תוכנות פרוצות, לפחות אלו שאני מכיר.
???
אתה לא מכיר הרבה...
רוב הקומבינות שגיקים אוהבים (תכונות, משחקים, וכו') מתבססים על איזושהיא הרחבה לא חוקית לתוכנה \ מערכת הפעלה.
למעט כל המתכנתים ילדים-טובים-הרצליה כמובן.אני מכיר הרבה אבל לא מהארץ אני בא מצרפת ומתכנת שמתקין תוכנה פרוצה, זה משוגע, האתרים שניתן להוריד תוכנות פרוצות מחליפים כתובת כל חודש, כאילו שמה זה ממש חמור מאוד.