בירור | וויז דרך המלך
-
רציתי לשאול האם הסינון של דרך המלך מומלץ או נפרץ בקלות וכן האם יש לו תקיעות או שעובד חלק
-
רציתי לשאול האם הסינון של דרך המלך מומלץ או נפרץ בקלות וכן האם יש לו תקיעות או שעובד חלק
-
@מתושלח-הבבלי יש שם אפשרות פריצה
יחסית בקלות
אולי היום חסמו
עובד חלק בלי תקיעות@yos כתב בבירור | וויז דרך המלך:
@מתושלח-הבבלי יש שם אפשרות פריצה
יחסית בקלות
אולי היום חסמו
עובד חלק בלי תקיעותגם היום יש שם אפשרות פריצה די בקלות מניסיון!
-
@שירה7
תלכי על הרע במיעוטו אחרי שחרשץי על העניין שבועות זו ההמלצה בדיעבד
אם משהוא יכול לעשות לחץ חברתי שנטפרי בעצמם יעשו וייז נגיש זה יהיה מצוין או שאולי יש דבר כזה ולא שמעתי ?? -
@שירה7
תלכי על הרע במיעוטו אחרי שחרשץי על העניין שבועות זו ההמלצה בדיעבד
אם משהוא יכול לעשות לחץ חברתי שנטפרי בעצמם יעשו וייז נגיש זה יהיה מצוין או שאולי יש דבר כזה ולא שמעתי ?? -
@שירה7 כתב בבירור | וויז דרך המלך:
מתעניינת לגבי החסימה עכשו,
מישהו מעודכן?
המחירים בינם לבין הדרן/עסקן - שמיים וארץ...תקני סמארטפון כלשהו ותכשירי אותו עם קיידרואיד בחינם (שם בכיס את כל החסימות ביחד)
אם את צריכה עזרה בהתקנה אני יכול לעזור לך בשמחה -
@mdy
מה הפרטים בדיוק
אתה מתכוון על המכשיר גכ -
@mdy
מה הפרטים בדיוק
אתה מתכוון על המכשיר גכ@יהודה-האלקטר-1 סים חסום לוויז בלבד עולה 17 ש"ח לחודש
-
@יהודה-האלקטר-1 סים חסום לוויז בלבד עולה 17 ש"ח לחודש
-
מישהו מעודכן?
המחירים בינם לבין הדרן/עסקן - שמיים וארץ...תקני סמארטפון כלשהו ותכשירי אותו עם קיידרואיד בחינם (שם בכיס את כל החסימות ביחד)
אם את צריכה עזרה בהתקנה אני יכול לעזור לך בשמחה@מתושלח-הבבלי כתב בבירור | וויז דרך המלך:
תקני סמארטפון כלשהו ותכשירי אותו עם קיידרואיד בחינם (שם בכיס את כל החסימות ביחד)
אם את צריכה עזרה בהתקנה אני יכול לעזור לך בשמחהעייני כאן.
-
מישהו מעודכן?
אם את צריכה עזרה בהתקנה אני יכול לעזור לך בשמחה@מתושלח-הבבלי מה זה קיידרואיד? ואיך עושים את החסימה הזאת?
-
אפשר לקחת סים דאטה של 019 2GB ב12 ש"ח ולהגדיר מראש דרך 019 שיהיה פתוח רק לאתרים ספציפיים (במקרה שלנו רק וויז)
-
@מתושלח-הבבלי מה זה קיידרואיד? ואיך עושים את החסימה הזאת?
@zimra9485 כתב בבירור | וויז דרך המלך:
@מתושלח-הבבלי מה זה קיידרואיד? ואיך עושים את החסימה הזאת?