בקשת מידע | עזרה בשאיבת גרסא
-
@Harwona יש לי בעיה עם הצריבה מכשיר אחד קיבל את הגירסה בקלות ללא בעיות אך יש לי מכשיר אחד שזה נותן לי שגיאה זה נראה כך
אז תרגמתי את זה והוא כותב לי שצריך לעשות פלוס פירמות עשיתי פלוס פירמות וזה מה שזה הגיב לי
מה ניתן לעשות ?
@ילד נס שהיה לך את השגיאה השניה, כי אם זה היה צורב לך את הגרסה במצב FORMAT ALL+DOWNLOAD הטלפון היה נכנס לבריק. בקיצור, אל תשתמש בFORMAT ALL+DOWNLOAD אם אתה לא יודע מה אתה עושה, רק ב DOWNLOAD ONLY. הפתרון לבעיה שלך הוא לצרוב עם ADB למשל במקום SP FLASH TOOL
-
@ילד נס שהיה לך את השגיאה השניה, כי אם זה היה צורב לך את הגרסה במצב FORMAT ALL+DOWNLOAD הטלפון היה נכנס לבריק. בקיצור, אל תשתמש בFORMAT ALL+DOWNLOAD אם אתה לא יודע מה אתה עושה, רק ב DOWNLOAD ONLY. הפתרון לבעיה שלך הוא לצרוב עם ADB למשל במקום SP FLASH TOOL
-
-
@Harwona הבעיה היא שהמצב מפתחים שלו נעול ולפי הידוע לי אין גישה לadb ללא מצב מפתחים פתוח אז מה ניתן בכל אופן לעשות מה אולי חסר לי איזה קובץ
-
@ילד מצב המפתחים לכאורה לא נעול, מקסימום הוא מוסתר. אם הגרסה שלך היא מהארץ נסה את הקוד הבא בחייגן זה אמור להפעיל ניפוי באגים וכך תוכל להשתמש ב ADB
הקוד הוא:*#142536#
אמור לקפוץ לך הודעה ADB is open
-
@ילד
אתה יכול להתקין אפליקציות?@אני-אני-אני כן
-
@ילד מצב המפתחים לכאורה לא נעול, מקסימום הוא מוסתר. אם הגרסה שלך היא מהארץ נסה את הקוד הבא בחייגן זה אמור להפעיל ניפוי באגים וכך תוכל להשתמש ב ADB
הקוד הוא:*#142536#
אמור לקפוץ לך הודעה ADB is open
-
@Harwona אגב עכשיו אני חושב אולי זה לא נותן בגלל שהפון שממנו הוצאתי את מחיצת סופר היה 64 ג'יגה ומה שאני רוצה לצרוב עליו הוא 32 ג'יגה אבל לא נראה לי שזה קשור כי גם לצרוב twrp הוא לא נותן ועושה את אותה הודעה אז מה יכול להיות
-
@ילד
גירסא של מאיר?@אני-אני-אני אין לי שמץ של מי הגרסה הזו היא חסומה מכל כיוון אפשרי איך אפשר לדעת של מי הגרסה
-
@אני-אני-אני אין לי שמץ של מי הגרסה הזו היא חסומה מכל כיוון אפשרי איך אפשר לדעת של מי הגרסה
-
@ילד
אם יש לך אפליקצית מדריך כנס אליה ותלחץ על המקש מעל כפתור החיוג
מה המייל שלך? -
@ילד צריבה עם SP flash tool הכי קל. כמובן שתצטרך לפתוח קודם בוטלואדר אבל זה לוקח שניה עם adb...
-
@Harwona כתב בבקשת מידע | עזרה בשאיבת גרסא:
@ילד צריבה עם SP flash tool הכי קל. כמובן שתצטרך לפתוח קודם בוטלואדר אבל זה לוקח שניה עם adb...
איך אפשר לפתוח בוטלאודר עם ADB? {שיעבוד גם בשיאומי חצי טאץ'..}
@מוישל-ה כתב בבקשת מידע | עזרה בשאיבת גרסא:
איך אפשר לפתוח בוטלאודר עם ADB? {שיעבוד גם בשיאומי חצי טאץ'..}
א"א לפתוח לחצי טאצ ב ADB
-
@Harwona אגב עכשיו אני חושב אולי זה לא נותן בגלל שהפון שממנו הוצאתי את מחיצת סופר היה 64 ג'יגה ומה שאני רוצה לצרוב עליו הוא 32 ג'יגה אבל לא נראה לי שזה קשור כי גם לצרוב twrp הוא לא נותן ועושה את אותה הודעה אז מה יכול להיות
-
@ילד
גירסא של מאיר?@אני-אני-אני זה גרסה של שלום כהן שנערכה ליהודה מאשדוד
-
@אני-אני-אני זה גרסה של שלום כהן שנערכה ליהודה מאשדוד
-
@ילד כדאי לך להיעזר בחיפוש, יחסוך לך הרבה שאלות וזמן. מדריך לגיבוי מלא