Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
@שלמה-ו אני לא יודע מה המצב עכשיו אבל מה שאתה אומר נכון פי כמה במי שלא יודע אנגלית
@יהודה-12 טוב שזה לא דל שמה גם מי שמבין די מסתבך עם כל ההגנות שלהם
הוא כותב את זה ולא נכנס לווינדוס
@לומדע-ס הוא כותב שאין לו התקן לעלות ממנו וזה רק מחזק אצלי את ההבנה שהדיסק התקנה לא נצרב כראוי
@שלמה-ו לדעתי זה משהו אחר כי גם כשלא נצרב טוב אז צריך להראות שיש חיבור usb אבל שיש בו בעיה אבל אצלו הוא בכלל לא מזהה שיש usb תקן אותי אם אני טועה
לא אתם צודקים ב1000 אחוז
@klopkk אם זה על מצב uefi בדר"כ זה לא מציג התקני csm אמנם כרגע הוא על מצב הייבריד אבל יש ביוסים ולכאורה ככה זה כאן שרק מציגים אפשרות לאיתחול מהתקן ואז באופן אוטומטי המחשב מחפש התקנים עם מדיית התקנה אבל לא מוצג שם ההתקן ככה שאי אפשר לדעת
@שלמה-ו בתמונה שהוא העלה פה היה אמור להיות גם אפשרות של usb https://mitmachim.top/assets/uploads/files/1589398819251-598976ed-55c4-4d47-9245-559d136413b5-image.png
@klopkk שים לב זה אופציה להעלאת התקן uefi ואז הוא מחפש התקן כזה אבל לא רושם את שם ההתקן למשל סאנדיסק זה כוונתי
@klopkk
@לומדע-ס עם מה אתה מנסה לצרוב תצרוב עם רופוס
@שלמה-ו אני צורב על מצב של U משהו כזה
@לומדע-ס אבל עם איזה תוכנה למה להסתבך שוב פעם תצרוב עם רופוס שכולנו מכירים
כן איתה אני צורב
@שלמה-ו עם הסמל של האונקי
@לומדע-ס לא העלית תמונה ממנה תצרוב על מצב uefi ותחכה עד שהקו הירוק יסתיים
@שלמה-ו ואז מאיפה להעלות אותו?
@לומדע-ס esc או F2 ולאחמ"כ F9 ואז תעלה תמונה
הוא נותן לי באמת אונקי USB אבל הוא חוזר אחורה ונכנס לווינדוס הרגיל
@לומדע-ס אחרי שלחצת על זה היה נקודות שנעו על המסך? למרות שזה לא אמור להיות כי זה uefi אתה נמצא על איזה מצב במה ששיננו קודם?