Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
@klopkk @לומדע-ס @יהודה-12 לא סתם כתבתי שזה יהיה כרוך בהרבה ניסיונות כבר עדיף להכין את האונקי שוב אבל לדעת על איזה מצב הכינו אותו על uefi או csm
@לומדע-ס כי אמור להיות לך גם אופציה של usb מה שבחרנו בו היה cd
מה זה קשור על מה אני צורב אם הוא לא מעלה את הביוס
@שלמה-ו אמר בהביוס לא עולה:
לא סתם כתבתי שזה יהיה כרוך בהרבה ניסיונות כבר עדיף להכין את האונקי שוב אבל לדעת על איזה מצב הכינו אותו על uefi או csm
מצטרף להנ"ל וגם שאולי הצריבה פשוט לא הצליחה
@לומדע-ס תבין שאת הביוס ואת הבוט הוא ועוד איך העלה מה שהוא לא העלה זה את ההתקן שצרבת
תבין שאת הביוס ואת הבוט הוא ועוד איך העלה מה שהוא לא העלה זה את ההתקן שצרבת
נכון. הכותרת צריכה להיות - עזרה | לא מצליח להעלות מהביוס את דיסק התקנת וינדוס
@יהודה-12 שינתי
@לומדע-ס יש לך כרגע מחשב שאתה יכול לצרוב דרך רופוס את הדיסק התקנה של הוינדוס על הדיסק און קי?
@יהודה-12 כן
@לומדע-ס תנסה את האמצעי ותעלה שוב בבוט ותצלם תמונה
@לומדע-ס אז בכבוד תצרוב על uefi
@לומדע-ס אז תעלה תמונה מהרופוס לפני שאתה מתחיל לצרוב ואני ו@שלמה-ו נשתדל לעזור בצריבה. אחרי שנדע שהצריבה הצליחה ובאיזה מצב נעבור לביוס @שלמה-ו מוסכם?
שכוייח א ני צורב שניה אני מעלה
@יהודה-12 כן בוודאי עדיף במקום להשתגע עם הביוס אני תמיד סבור שלהסביר איך ניגשים לביוס ואיך מעלים וכו' זה הדבר הכי קשה בלהסביר למישהו אחר איך מתקינים ווינדוס זה דבר שלומדים דרך האצבעות
@שלמה-ו אני לא יודע מה המצב עכשיו אבל מה שאתה אומר נכון פי כמה במי שלא יודע אנגלית
@יהודה-12 טוב שזה לא דל שמה גם מי שמבין די מסתבך עם כל ההגנות שלהם
הוא כותב את זה ולא נכנס לווינדוס
@לומדע-ס הוא כותב שאין לו התקן לעלות ממנו וזה רק מחזק אצלי את ההבנה שהדיסק התקנה לא נצרב כראוי
@שלמה-ו לדעתי זה משהו אחר כי גם כשלא נצרב טוב אז צריך להראות שיש חיבור usb אבל שיש בו בעיה אבל אצלו הוא בכלל לא מזהה שיש usb תקן אותי אם אני טועה