דרוש מעבד i7
-
מה לנסות קודם את של @A0533057932 או של @שלמה-ו?
-
@A0533057932 איך אני מגדיר באנידסק שהוא יתחבר גם בלי אישור?
-
@A0533057932 התחברתי למחשב ב teamviwer כשהוא היה בלי הכרטיס מסך והוא מראה לי רק את המסך נעילה ואז כשפתחתי את הנעילה לא רואים כלום
-
אני רוצה להודות לכל מי שעזר לי אני לא רוצה לפרט משום שזה ישלח לכולם התראה אז מספיק ככה
תודה רבה לכם -
@yitzikdy מניח שכולם ישמחו שתשלח להם התראה אם תפרט מה עשית ואיך הבעיה נפתרה.. לא חייב שמות אם זה הענין אלא לידע.
-
@benzti אמר בדרוש מעבד i7:
@A0533057932 התחברתי למחשב ב teamviwer כשהוא היה בלי הכרטיס מסך והוא מראה לי רק את המסך נעילה ואז כשפתחתי את הנעילה לא רואים כלום
וואו איזה שרשור!!!!!!! רק עכשיו פתחתי את המחשב ועברתי במהירות על הפוסטים.
לענייננו @benzti מה שכתבו לך בhwzone זה לא גאוני זה בסך הכל ניחוש פרוע (שהלך טוב ברוך ה') ויש לך כמה דברים תכלס להחליף במחשב: ספק כוח. די ברור שהוא בעייתי. והייתי ממליץ לך להעיף לגמרי את הכרטיס מסך הזה, בדורינו אני לא רואה תועלת כלשהי ב-geforce 210.
עכשיו מה שכתבת בהודעה המצוטטת - מה כוותך "לא רואה כלום"? מסך שחור? תקלה בוינדוס? אולי בעיה עם ההגדרות של המסך בכלל ()?
תפרט.
-
עכשיו אני ממש מבובלבל... תתחיל הכל מהתחלה. הייתי מציע לעשות אשכול חדש, למה זה כבר עם 200 פוסטים וזה שיגעון.
תפרט באשכול החדש: בדיוק מה אתה מנסה לעשות ומה עוצר אותך, איך אתה מתחבר למחשב ומה אתה רואה, האם אתה אוהב חומוס או לא, בקיצור הכל. תשים פה קישור לאשכול החדש.
בהצלחה.