בירור | האם התוכנות שהועלו כאן בעבר לחסימת-השבתת-מניעת-ביטול עדכוני ווינדוס 10 תקפים ועובדים גם בווינדוס 11
-
-
@אברך-מייבין יוסי מחשבים היקר הביא שם תוכנה של חברת www.sordum.org
אבל זה גירסא ישנה להיום Windows Update Blocker v1.5
יש להם באתר Windows Update Blocker v1.8 וזה תואם בהחלט גם מערכת הפעלה 11
https://www.sordum.org/9470/windows-update-blocker-v1-8/ -
@אברך-מייבין יצויין שגירסה 1.7 עבדה לי מצויין, ואילו גירסה 1.8 לעיתים לא החזירה את העדכונים.
מצ"ב גירסה 1.7
חסימת עדכוני ווינדוס-1.7.exe -
@יוסי-מחשבים מה זה האפשרות לסמן בוי למטה "הגן על הגדרות שירות" מה הכוונה והאם צריך לסמן?
תודה -
@YOLEVI כתב בבירור | האם התוכנות שהועלו כאן בעבר לחסימת-השבתת-מניעת-ביטול עדכוני ווינדוס 10 תקפים ועובדים גם בווינדוס 11:
@יוסי-מחשבים מה זה האפשרות לסמן בוי למטה "הגן על הגדרות שירות" מה הכוונה והאם צריך לסמן?
תודהכדאי לסמן, אם לא מסמנים פתאום יכולים לחזור העדכונים, כי המערכת מזהה שיש תקלה בעדכונים ומפעילה את השירות מחדש.
-
@יוסי-מחשבים כתב בבירור | האם התוכנות שהועלו כאן בעבר לחסימת-השבתת-מניעת-ביטול עדכוני ווינדוס 10 תקפים ועובדים גם בווינדוס 11:
@אברך-מייבין יצויין שגירסה 1.7 עבדה לי מצויין, ואילו גירסה 1.8 לעיתים לא החזירה את העדכונים.
מצ"ב גירסה 1.7
חסימת עדכוני ווינדוס-1.7.exeאני משתמש עם חומת אש אני צריך גם כן ?
-
@K-O-G כתב בבירור | האם התוכנות שהועלו כאן בעבר לחסימת-השבתת-מניעת-ביטול עדכוני ווינדוס 10 תקפים ועובדים גם בווינדוס 11:
@יוסי-מחשבים כתב בבירור | האם התוכנות שהועלו כאן בעבר לחסימת-השבתת-מניעת-ביטול עדכוני ווינדוס 10 תקפים ועובדים גם בווינדוס 11:
מצ"ב גירסה 1.7
חסימת עדכוני ווינדוס-1.7.exeאני משתמש עם חומת אש אני צריך גם כן ?
(זה לא קשור לחומת אש)
לא חייבים לחסום את עדכוני ווינדוס.
מי שלא רוצה שהעדכונים יציקו לו משבית אותם, ופעם בתקופה מפעיל ומעדכן.