בירור | בעוד שבוע השלב הבא ברפורמת התדרים! מה זה אומר?
-
חצי שנה זה הזמן שבו היו צריכים להפעיל כדי שימשיך לעבוד, והמכשיר הזה כנראה לא תומך VOLTE, בגרסה המפורסמת של וועדת הרבנים כפי שדובר כאן בפורום אין תמיכה בVOLTE בארץ, ולכן כנראה הוא נחסם, הוא גם לא מקבל שיחות?
-
הכנסתי עכשיו סים פעיל של חברת פרטנר, למכשיר יאנג שקניתי עכשיו באיביי, ושיניתי לו את הimei לכשר, ועובד לי חלק.
-
@שלמה-ו כתב בבירור | בעוד שבוע השלב הבא ברפורמת התדרים! מה זה אומר?:
אני נתקלתי בבעיה במכשיר שיאומי QF9 שרשמית אמור לתמוך בדור רביעי (הIMEI כשר)
חברת פלאפון
למרות שהמכשיר היה מחובר לרשת לפני כחצי שנה (הוא לא חדש) עכשיו כשמו בו סים הוא נחסםיוצרי הגירסאות והמשווקים למיניהם פשוט צריכים לעבור ל IMEI עדכני יותר
כנראה שמו במכשיר הנ''ל IMEI של נוקיה ישנים וכדו'
זה הרי לא כשר ועדה רשמי
אני בעקבות הבעיה הנ''ל עברתי לשים של נוקיה 215 במקום נוקיה 208 -
אז כל העניין שהם לא סוגרים את דור 3 לחדשים ומשאירים לקיימים! חשבתי שמי שיקנה מכשיר חדש דור 4 יוכל לבצע שיחות רק VOLTE. אם כן, גם שיאומי של הוועדה (שהוא כידוע ללא VOLTE) יפעל עד 2025 למרות שלא היה בשימוש בחצי שנה האחרונה.
קצת התבלבלתי, מקווה שירבו הנתונים מהמשתמשים ונוכל לעשות סדר ולהבין את מה חוסמים בדיוק.
(עובדה: IMEI לא בהכרח יוכיח על תמיכה בVOLTE, אני טועה? אם עכשיו קניתי גרסה לשיאומי כזה שלא תמך VOLTE ועכשיו יתמוך, אז פתאום גם בדור 3 הוא יעבוד? הרי ה-IMEI לא השתנה! ) -
רגע, אני רוצה להבין,
גם אני אקנה מכשיר חדש דור 4 לדוגמא 4X4 הוא יחסם לי ב 2025 בגלל שאין לו VOLTE? -
חברת פלאפון
למרות שהמכשיר היה מחובר לרשת לפני כחצי שנה (הוא לא חדש) עכשיו כשמו בו סים הוא נחסם@משה-144 כתב בבירור | בעוד שבוע השלב הבא ברפורמת התדרים! מה זה אומר?:
חברת פלאפון
למרות שהמכשיר היה מחובר לרשת לפני כחצי שנה (הוא לא חדש) עכשיו כשמו בו סים הוא נחסםיוצרי הגירסאות והמשווקים למיניהם פשוט צריכים לעבור ל IMEI עדכני יותר
כנראה שמו במכשיר הנ''ל IMEI של נוקיה ישנים וכדו'
זה הרי לא כשר ועדה רשמי
אני בעקבות הבעיה הנ''ל עברתי לשים של נוקיה 215 במקום נוקיה 208מה ש @משה-144 הציע פתר לי את הבעיה