מדריך | Toast מותאם אישית
-
אם אתם בונים אפליקציות ב java אתם בודאי מכירים את הטוסט הודעה קטנה שמקפיצים למשתמש אבל לפעמים זה לא מספק אתכם ההודעה האפורה הזאת בלי לצרף שום סמל מצד שני א"א לערוך את ה Toast
אז מצאתי ספריה ב github שנותנת אפשרות להתאים אישית ויש שם גם כמה אופציות מובנות
בכדי להוסיף את הספריה תוסיפה לקובץ המודול (app) build.gradle
את הספריה הבאהimplementation 'io.github.shashank02051997:FancyToast:2.0.2
דוגמא לשימוש של טוסט שמייצג פעולה שהופעלה בהצלחה
FancyToast.makeText(this," הופעל בהצלחה",FancyToast.LENGTH_LONG, FancyToast.SUCCESS,false).show();לפירוט המלא של האופציות תעיינו כאן
-
אם אתם בונים אפליקציות ב java אתם בודאי מכירים את הטוסט הודעה קטנה שמקפיצים למשתמש אבל לפעמים זה לא מספק אתכם ההודעה האפורה הזאת בלי לצרף שום סמל מצד שני א"א לערוך את ה Toast
FancyToast.makeText(this," הופעל בהצלחה",FancyToast.LENGTH_LONG, FancyToast.SUCCESS,false).show();לפירוט המלא של האופציות תעיינו כאן
-
@זונדל זה מדהים
אבל אם אני לא טועה באנדרואיד 12 זה אוטומטי הלוגו של האפליקצייה, תקן אותי?@אליר325000 כתב במדריך | Toast מותאם אישית:
אבל אם אני לא טועה באנדרואיד 12 זה אוטומטי הלוגו של האפליקצייה, תקן אותי?
אכן
-
-
@זונדל זה toast או הview?
ההבדל ש toast נשאר גם אם סוגרים את האפליקציה (לפחות ודאי אם מעבירים לרקע)
אם זה view אז עדיך את snackbar https://m2.material.io/components/snackbars#usage@mefateach כתב במדריך | Toast מותאם אישית:
@זונדל זה toast או הview?
ההבדל ש toast נשאר גם אם סוגרים את האפליקציה (לפחות ודאי אם מעבירים לרקע)
אם זה view אז עדיך את snackbar https://m2.material.io/components/snackbars#usageנשאר פתוח גם עם סוגרים את האפליקציה (99%)
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות