עזרה | יציאת משתמש אוטומטית
-
זה אמור לעזור מקווה שזה יעבוד כי אין לך שרת רק מחשב רגיל
https://tecadmin.net/windows-logoff-disconnected-sessions/ -
@אני-אני-אני כתב בעזרה | יציאת משתמש אוטומטית:
אני מנסה להבין (אם באמת החיבור דרך rdp ) כיצד יכולים להתחבר אליו כמה מחשבים אם לא מדובר בשרת
אני לא יודע וכנראה שגם @דניאל-שיין לא יודע, אבל אם כמה מחשבים יושבים יחד עליו אז כנראה יש בו את האפשרות הזאת
כיצד הם מתחברים אם הם לא באותה רשת (שוב אם זה לא שרת)
מי אמר שהם לא באותה רשת
-
@Yanky כתב בעזרה | יציאת משתמש אוטומטית:
כנראה יש בו את האפשרות הזאת
למיטב ידעתי צריך שרת טרמינל כדי להגדיר זאת (גם הדרך לעקוף זאת שקראתי פעם שיש לפי ידעתי היא נחסמה)
@Yanky כתב בעזרה | יציאת משתמש אוטומטית:
מי אמר שהם לא באותה רשת
כתבתי לו למעלה שיגדיר זמן יציאה וזה מה שהוא כתב לי אז אני מניח שהם לא באותה רשת
@דניאל-שיין כתב בעזרה | יציאת משתמש אוטומטית:
כל אחד מתחבר מרחוק במשתמש אחר
בכ"א @david48483 מצא פתרון @דניאל-שיין אם תרצה בעברית יש כאן (שם זה לדומיין אז זה קצת שונה
הקלד בחיפוש "gpedit.msc" כנס לנתיבתצורת המחשב > Administrative Templates > Windows Components > Remote Desktop Services > Remote Desktop Session Host > Session Time Limits > Set time limit for active but idle Remote Desktop Services se
העבר ל "enabled" בחר בחלונית את הזמן הרצוי apply
-
@אני-אני-אני
כן, הוא תפס לי את הבמה דקה לפני שכתבתי את זה -
@אני-אני-אני
אני לא חושב שזה פותא את הבעיה הזאת@Yanky כתב בעזרה | יציאת משתמש אוטומטית:
כל הרעיונות שעלו פה, מדברים על יציאה אחרי חוסר פעילות, הבעיה היא שכאשר אתה יוצא מסשן של RDP, זה רק נועל את המחשב המרוחק ולא יוצא מהמשתמש, עכשיו ברגע שהוא נעל אותו זה נראה לך שיעבוד התוכנה שמזהה חוסר פעילות? (שאלה כנה, לא רטורית)
-
@Yanky @אני-אני-אני
מדובר במחשב רגיל שמחוברים אליו כמה מחשבים באותה רשת ומתחברים ע"י שולחן עבודה מרוחק.
לכל המדריכים שמצאתי עד כה לא עברתי את השלב הראשון, זה התוצאה
וזה -כל הרעיונות שעלו פה, מדברים על יציאה אחרי חוסר פעילות, הבעיה היא שכאשר אתה יוצא מסשן של RDP, זה רק נועל את המחשב המרוחק ולא יוצא מהמשתמש, עכשיו ברגע שהוא נעל אותו זה נראה לך שיעבוד התוכנה שמזהה חוסר פעילות? (שאלה כנה, לא רטורית)
לא אמור להיות בעיה.
-
@דניאל-שיין כתב בעזרה | יציאת משתמש אוטומטית:
לכל המדריכים שמצאתי עד כה לא עברתי את השלב הראשון, זה התוצאה
איזה מהדורת ווינדוס יש לך?
-
בעבר השתמשתי ב wraprdp
אחר"כ אכן נחסם כל פעם מחדש
לאחרונה הורדתי חדש ולא יצא לי לבדוקכמדומני שאולי אפילו בפורום דובר
בדוק ודווח לנוhttps://mitmachim.top/topic/1655/rdp-win-10-109-ver-18-363-535/15
-
@דניאל-שיין
תכתוב בחיפוש winver ותעלה ציול"מ -
winver
-
סליחה התבלבלתי, זה לא המחשב שאני צריך עליו את זה, אני יעלה בהמשך.
-
@דניאל-שיין
מהדורת הווינדוס שלך היא הום ולא פרו לכן אין לך את "מדיניות הקבוצה"
זה קיים בפרו ואדיוקישן
נסה לשדרג את המהדורה עיין
כאן
וכאן
וכאן -
@דניאל-שיין
לא רציתי להגיד את זה לפני שאני רואה מכיוון שאמרת מפורש שיש לך פרו אבל ככל הנראה זאת הבעיה שלך כשתגיע למחשב שלך תסתכל כאן מה כתוב
-
@אני-אני-אני @Yanky @אמיר @משה-מזרחי @david48483
אוקיי, בסוף הצלחתי להפעיל את gpedit.msc, ונוכחתי לראות שכמו ש @Yanky כתב
בעזרה | יציאת משתמש אוטומטית:כל הרעיונות שעלו פה, מדברים על יציאה אחרי חוסר פעילות, הבעיה היא שכאשר אתה יוצא מסשן של RDP, זה רק נועל את המחשב המרוחק ולא יוצא מהמשתמש, עכשיו ברגע שהוא נעל אותו זה נראה לך שיעבוד התוכנה שמזהה חוסר פעילות? (שאלה כנה, לא רטורית)
כלומר אם הבעיה שלך היא עומס על המחשב ההוא, איך זה יפתור את הבעיהזה לא מפעיל יציאה אלא מנתק את המשתמש המרוחק, יש למישהו רעיון אחר?
ואני צריך גם שזה לא יהיה לכל המחשב אלא לכל משתמש בנפרד, כלומר אני לא רוצה שהמשתמש הראשי יתנתק אלא רק המשתמשים שמתחברים מרחוק, שיש להם חשבונות נפרדים בשבילם.
תודה רבה -
עדיין חסרים לי פרטים
כי לא הסברת איך אתם עובדים מס' משתמשים על RDP במקביל
הדרך היחידה היא מערכת הפעלה סרבר
או הפיצוח שהבאתי לעיל שבעצם מאפשר את התכונה של שרת על תחנצ עבודה.בכל מקרה חפש בכיוון הזה, כפיית יציאת משתמש במצב של חוסר פעילות.
אתה חייב כפיית סגירת ישומים אחרת כל קובץ פתוח יעכב את היציאה -
ניתן להריץ משימה כשהמשתמש מתנתק
מתוך משימות מתוזמנות
וצריך לכתוב סקריפט שינתק את המשתמש -
פקודה, אין צורך בסקריפט
https://learn.microsoft.com/en-us/windows-server/administration/windows-commands/shutdown