בירור | המלצה למחשב נייד
-
@יעקב-ישראל כתב בבירור | המלצה למחשב נייד:
@אחיה-כהן כתב בבירור | המלצה למחשב נייד:
מה החברה הכי ממומלצת ביותר למחשב נייד?
לדעתי טינקפד של לנובו כל הסדרות
שיהיה גם בלי תקלות גם יפה
יפה אני חושב שהיוגה נראים הכי טוב ויש אותם כמעט בכל הסדרות
מה ההבדל בין סדרת ה T לבין היוגה?
ה T לא יותר עמיד ועם פחות תקלות? -
@אחיה-כהן ''כלל ראשון במחשבים : אין דבר כזה מחשב חסין תקלות.''
בסופו של דבר הכל זה ענין של הדגם הספציפי, התמורה למחיר, וכמובן הצורך של הלקוח, פחות הסדרה.
תן נתונים שאפשר לעבוד איתם... תקציב, צרכים, העדפות אישיות, וכו'.@אחיה-כהן כתב בבירור | המלצה למחשב נייד:
התקציב גבוה הצרכים בסיסיים
זו לא תשובה...תגדיר...
-
@big-boy כתב בבירור | המלצה למחשב נייד:
@אחיה-כהן ''כלל ראשון במחשבים : אין דבר כזה מחשב חסין תקלות.''
בסופו של דבר הכל זה ענין של הדגם הספציפי, התמורה למחיר, וכמובן הצורך של הלקוח, פחות הסדרה.
תן נתונים שאפשר לעבוד איתם... תקציב, צרכים, העדפות אישיות, וכו'.@אחיה-כהן כתב בבירור | המלצה למחשב נייד:
התקציב גבוה הצרכים בסיסיים
זו לא תשובה...תגדיר...
תכלס יש לי תקציב באיזור 6000
ואני משתמש בו בעיקר בדפדפן
חשוב לי שיהיה איכותי ויפה -
הנה לך 2 דגמים איכותיים (וגם יפים) לשיקולך.
- מחשב נייד Asus Zenbook 14 UX3402VA-KP147W - צבע Foggy Silver
- מחשב נייד Lenovo Yoga Slim 6-14IRP8 82WV0040IV - צבע Storm Grey
שני הדגמים הם מהסדרות החזקות והאיכותיות של כל אחד מהחברות, כשההבדלים מתבטאים פחות במפרט עצמו אלא יותר בחיבור שיש לאחד ואין לשני, אחריות, רזולוציית מסך, סוללה, קורא טביעת אצבע, וכמובן העיצוב.
ממליץ להכניס את שניהם ל''השוואת דגמים'' באתר עצמו ולבחור את המתאים לך מבניהם.
נ.ב. שים לב שגם באסוס ניתן להרחיב את שנות האחריות. -
הנה לך 2 דגמים איכותיים (וגם יפים) לשיקולך.
- מחשב נייד Asus Zenbook 14 UX3402VA-KP147W - צבע Foggy Silver
- מחשב נייד Lenovo Yoga Slim 6-14IRP8 82WV0040IV - צבע Storm Grey
שני הדגמים הם מהסדרות החזקות והאיכותיות של כל אחד מהחברות, כשההבדלים מתבטאים פחות במפרט עצמו אלא יותר בחיבור שיש לאחד ואין לשני, אחריות, רזולוציית מסך, סוללה, קורא טביעת אצבע, וכמובן העיצוב.
ממליץ להכניס את שניהם ל''השוואת דגמים'' באתר עצמו ולבחור את המתאים לך מבניהם.
נ.ב. שים לב שגם באסוס ניתן להרחיב את שנות האחריות.אתה רואה הבדל באיכות ובחוזק של המחשב בין T ליוגה?
-
@אחיה-כהן לשניהם יש את אותה איכות בניה והם גם עשויים מאותו חומר, העיצוב של היוגה ודאי יותר יפה, בעיני לפחות.
אם אתה ממש רוצה למקסם את התקציב שלך (עם חריגה קטנה של 200 ש''ח) קח את זה@big-boy כתב בבירור | המלצה למחשב נייד:
@אחיה-כהן לשניהם יש את אותה איכות בניה והם גם עשויים מאותו חומר, העיצוב של היוגה ודאי יותר יפה, בעיני לפחות.
אם אתה ממש רוצה למקסם את התקציב שלך (עם חריגה קטנה של 200 ש''ח) קח את זהמה היחודיות של ה T?
שאין ביוגה? -
@אחיה-כהן אתה מדבר על סדרה... תביא 2 דגמים ונוכל להשוות ביניהם זה לא תלוי בסדרה זה תלוי בדגם הספציפי, ואני באמת לא מבין למה אתה כל הזמן סגור רק על שניהם יש כבר יותר טובים...
מה עדיף
הדגם של היוגה שהבאת
או T14? -
@אחיה-כהן האיכות שווה (כמו שכבר אמרתי). בעיצוב לדעתי לפחות היוגה מנצח (גם כבר אמרתי). מכאן ואילך זה שאלה של מחיר ומפרט שאתה מקבל.
נ.ב. לא נראה לי שתמצא יותר משתלם ממה שהבאתי לך...
ועדיין... ממליץ לשקול עוד דגמים ולא להיות ''נעול'' על לנובו. -
@אחיה-כהן האיכות שווה (כמו שכבר אמרתי). בעיצוב לדעתי לפחות היוגה מנצח (גם כבר אמרתי). מכאן ואילך זה שאלה של מחיר ומפרט שאתה מקבל.
ועדיין... ממליץ לשקול עוד דגמים ולא להיות ''נעול'' על לנובו.מה שהבאת של אסוס שווה ללנובו?
-
ועדיין... ממליץ לשקול עוד דגמים ולא להיות ''נעול'' על לנובו.אגב אתה בטוח שאין משהו שמיחד את סדרת ה T?
-
@אחיה-כהן בהחלט. הבאתי לך רק דגמים מסדרות עסקיות ואיכותיות לכל אחד יש את המעלות שלו והחסרונות שלו לעומת השני מה שאני ממליץ לך לעשות (שוב) לפתוח את שלושת המוצרים וללחוץ על כפתור ''הוספה להשוואת דגמים'' אחרי שאתה מוסיף את שלושת הדגמים להשוואה יש לך אפשרות ''מעבר לעמוד השוואת דגמים'' או שאתה פשוט לוחץ על הכפתור של השוואת דגמים (נמצא בצד שמאל למעלה ליד סמל העגלה וסמל החשבון וכו') ופשוט לבדוק מביניהם איזה מחשב יש לו את התכונות שחשובות לך ולאיזה מחשב יש יתרון מבחינתך.
-
אגב אתה בטוח שאין משהו שמיחד את סדרת ה T?
שוב. לכל סדרה יש יתרונות ספציפית שאלת על איכות בניה ועל זה אני עונה לך שבשניהם איכות הבניה מעולה ! ההבדלים מסתכמים יותר בסוג המסך או כל מיני חיבורים למיניהם ובעיצוב.
-
אגב אתה בטוח שאין משהו שמיחד את סדרת ה T?
שוב. לכל סדרה יש יתרונות ספציפית שאלת על איכות בניה ועל זה אני עונה לך שבשניהם איכות הבניה מעולה ! ההבדלים מסתכמים יותר בסוג המסך או כל מיני חיבורים למיניהם ובעיצוב.
תודה לך על כל המידע