שיתוף | מתמחים ויקי - פרוייקט חדש?
-
-
שלחתי נראה מתי יפתחו.
-
@אינטרקום כתב בשיתוף | מתמחים ויקי - פרוייקט חדש?:
ג. חוזר לסעיף א', שאני לא חושב שיש בעיה עקרונית להעתיק מידע מהפורום, ביחוד אם חלק ממשתתפי הפורום שרשמו את המידע הם עצמם העורכים של אותו מידע.
אם בן אדם השקיע כמה שנים בלשלם עבורך על פורום נקי וראוי, עם השקעה של מאות שעות ואף יותר בשביל שיהיה פלטפורמה ראויה לציבור החרדי, אז התוכן שלו. ואם מדובר על סתם שכל אחד יכתוב מעצמו דברים אז אולי אתה צודק ואין לו שייכות, אבל הדיבור היה על לעבור על פוסטים ולשכתב אותם כוויקי, וזה כבר לא לעניין,
כי אם לצורך העניין הוא בנה על פרסומות או על תרומות ממשתמשים בשביל השרת, עכשיו הכמות נכנסים יירדו לו, כי חלקם ילך לוויקי.למרות שאני לא חושב שבאמת צריך לזה וויקי, במיוחד שאני עובר פה על הפורום ואני רואה מלא שאלות שזה עצלנות של חיפוש, ולזה וויקי לא יעזור.
וויקי רלוונטי לתיעוד בעיקר, למידע על דברים, פחות לשאלות ותשובות שלזה נועד פורום.
עברתי רגע עכשיו על הנושאים שלא נקראו אצלי, ומתוך ה 20 הראשונים, לכולם לא היה עוזר וויקי, אלא אם כן זה היה וויקי ממש ארוך ומסורבל , ולא יעיל כמו חיפוש גוגל בפורום.
-
@צדיק-תמים כתב בשיתוף | מתמחים ויקי - פרוייקט חדש?:
תפנה אליהם כבעל האתר ותסביר מה הולך להיות בו, ויפתחו
-
@MGM-IVR יש נושאים שיעזרו להם ויקי.
נושאים שמגעים לבערך 300 פוסטים אנשים לא יעברו אליהם. -
@אייל-גלבוע-3 כתב בשיתוף | מתמחים ויקי - פרוייקט חדש?:
@MGM-IVR יש נושאים שיעזרו להם ויקי.
נושאים שמגעים לבערך 300 פוסטים אנשים לא יעברו אליהם.דוגמא?
-
@אייל-גלבוע-3 כתב בשיתוף | מתמחים ויקי - פרוייקט חדש?:
איך תוכל לתמצת את הנושא כוויקי?
תחת איזה ערך זה יהיה?נ.ב.
@MGM-IVR כתב בשיתוף | מתמחים ויקי - פרוייקט חדש?:
אלא אם כן זה היה וויקי ממש ארוך ומסורבל , ולא יעיל כמו חיפוש גוגל בפורום.
כשכתבתי על זה התכוונתי לשאלות על באגים בפלאפונים.
כי זה נושא שלא נגמר, ושחלק מהשאלות זה כדי לדעת מה התקלה, שיכול להיות אותה תקלה בדיוק עם 10 סיבות שונות, ולזה נועד פורום ולא וויקי.
-
@MGM-IVR
דברי לא הובנו (מחוסר הסברה שלי),
ח"ו לא עלה על דעתי שאפשר לבוא ולקחת חומר מהפורום למקומות אחרים, ברור בלי כל ספק שזה התנהגות ממש לא ראויה, גם אם אין שום דין שאוסר את זה (ואכמ"ל מכמה טעמים)!!סה"כ התיחסתי לרעיון של חיפושית, שישנם נושאים רבים שאין ספק שהסדר בהם היה מועיל ביותר, בעיקר מדריכים שנוספו עליהם במהלך הזמן הוראות ושינויים, וכן מידע שנאסף במשך זמן ולא נעשה כדבר חד פעמי.
אני הבנתי מדברי שמואל (יתכן שבטעות) שאין רשות לבנות ע"פ התוכן באתר שום דבר. ולזה לא הסכמתי, כי נראה לי שלא שייך לאסור דבר כזה באופן גורף, ודאי לא על מי שכתב את הפוסטים ויכול לכתוב שוב בעריכה חוזרת.
באמת אני חושב שעיקר הנושא של הפורום פה הוא עזרה הדדית שנעשית כפורום במשא ומתן, ולא לכתיבת מדריכים וכדו' שזה שימוש משני ולא עיקרי בפורום.
וברור שכל פלטפורמה מותאמת בדיוק ליעוד שלמענה נוצרה.מקווה שהבהרתי מספיק את דברי, וכפי שרשמתי בפוסט הקודם שבעיקר אני רואה כאן שני דברים: א. יעול לפורום הנפלא כאן, שיתנו אפשרות להגדיר פוסטים מסויימים כפתוחים לעריכה (או פתוחים לכולם, או פתוחים דוקא למשתמשים מסויימים). ב. רעיון שלא קשור לפורום, שכפי שיש את הפורום פה שהוא כ"כ נחמד ונח לקבלת מידע קונקרטי, כך יפתחו מעין אתר ויקי המיועד לציבור החרדי (וכפי שפירטתי שם).
זה הכל.
-
-
-
@אינטרקום כתב בשיתוף | מתמחים ויקי - פרוייקט חדש?:
אני הבנתי מדברי שמואל (יתכן שבטעות) שאין רשות לבנות ע"פ התוכן באתר שום דבר. ולזה לא הסכמתי, כי נראה לי שלא שייך לאסור דבר כזה באופן גורף, ודאי לא על מי שכתב את הפוסטים ויכול לכתוב שוב בעריכה חוזרת.
השתמשות בפורום מהווה הסכמה לחוקי וכללי הפורום
חוקי הפורום זה מה שיחליט שמואל אז אם הוא רוצה לאסור, זו זכותו המלאה -
-
@יצחק-קוזניץ לי כתבו שאתר נבדק עכשיו מול בעל האתר.
-
@אייל-גלבוע-3
צחוקים איתם.