בקשה | משחזר מקצועי באזור אלעד, מישהו מכיר?
-
@שיר
המקצוען של הפורום הוא "משחזר מידע" (יתכן ויש עוד שעוסקים בתחום, מבלי לפגוע במעלתם), אם תתייג אותו - הוא יוכל לקדם את העניין.מושגים ונספחים למדריך
תיוג/לתייג
כשרוצים שמשתמש מסויים יקבל התראה על תגובה ששלחתם לו, או על עזרה שאתם מבקשים ממנו, תוכלו לעשות זאת ע"י הוספת @ לפני שם המשתמש. לדוגמא: @מתחיל-מומחה ותראו שהצבע הפך לכחול, ובכך המשתמש יקבל התראה. שימו לב באם למשתמש יש שם עם 2 מילים, הכניסו מקף כזה - בין מילה למילה ללא רווח, וכן אם אתם רוצים לתייג משתמש באמצע מילה כמו "ש@מתחיל-מומחה" או "ל@מתחיל-מומחה" ,יש צורך להכניס רווח בין האות ל-@ ויצא "ש @מתחיל-מומחה" אחרת המשתמש לא יתוייג.
-
-
@צדיק-וטוב-לו-0
לא רציתי להטריד אותו בעצמי.
אם לפותח השרשור זה חשוב, נתתי לו את כל המידע לעשות זאת בעצמו...
-
@שיר תפנה למעבדת טיק טאק https://www.tictac.co.il/
יקחו את זה עם שליח עד הבית
ממליץ בחום!! -
@אמיר כתב בבקשה | משחזר מקצועי באזור אלעד, מישהו מכיר?:
מ 1000 ויכולים להגיע ל3 +
מנסיון מר הטווח מחירים זה 2500-6000
-
חבר בעל חנות מחשבים סיפר שמצא מעבדה רצינית ברחובות במחירים סבירים
לא יצא לי לשלוח דרכו , אבל הוא מספר שהיו מקרים קשים שהצליחוואגב, היום יש מעבדות שנותנים לטכנאים מחו"ל לבצע את השיחזור מרחוק , כמובן שזה מצריך ציוד מקומי יקר
-
@אמיר כתב בבקשה | משחזר מקצועי באזור אלעד, מישהו מכיר?:
ואגב, היום יש כאלו שנותנים לטכנאים מחו"ל לבצע את השיחזור מרחוק , כמובן שזה מצליח ציוד מקומי יקר
אם צריך מעבדה לא יעזור מרחוק
המחירים שרשמתי זה מחירים למעבדה -
אני מדבר על זה שלפעמים גם ה"מעבדה" שנתת לה (לא המוכרות) בעצם נותנת לטכנאים מחו"ל לבצע את העבודה
וה"טכנאי" כאן בארץ רק השקיע בציוד ומעסיק אותם , הודו , רוסיה , סין וכדו' -
@dfhzrhree רק עכשיו נכנסתי שוב לפורום, בגלל טרדות מרגיזות, ואני רוצה להודות על הנסיון לעזור, לך ולאחרים. [אין לי אפשרות לתת לייק.]
אני אנסה לתייג את משחזר כיון שזה מאד חשוב לי.
@משחזר-מידע
אשמח אם תתן פרטי יצירת קשר.
תודה. -
@שיר כתב בבקשה | משחזר מקצועי באזור אלעד, מישהו מכיר?:
אשמח אם תתן פרטי יצירת קשר.
אינני באלעד
עד כמה שידוע לי לא קיים משחזר מקצועי באלעד
תוכלו לכתוב מס' טלפון ולמחוק לאחר דקה ובעז"ה אצור קשר -
פוסט זה נמחק!