עזרה | ניסיתי לשנות את התמונה של האנדרואיד והמסך הכחיל, מה עושים??
-
@חכם-ישראל
זה המקורי -
@החפץ-בעילום-שם-0
@חכם-ישראל
אולי יעזור לאפס ע"י מצב שחזור
adb reboot recovery -
@אני-אני-אני אני מעדיף לסדר בלי לאפס...
-
@החפץ-בעילום-שם-0 כתב בעזרה | ניסיתי לשנות את התמונה של האנדרואיד והמסך הכחיל, מה עושים??:
@חכם-ישראל
זה המקוריבגודל המקורי?
@אני-אני-אני כתב בעזרה | ניסיתי לשנות את התמונה של האנדרואיד והמסך הכחיל, מה עושים??:
@החפץ-בעילום-שם-0
@חכם-ישראל
אולי יעזור לאפס
adb reboot recoveryאני לא בטוח כי ברגע שהחליף לו את התמונה המקורית וזה מדי גדול אז צריך פשוט להחליף לו....
אולי יש פקודה בADB בשביל להפליש לו ואז לא צריך סקאטר
מה אתה אומר
להכין לו קובץ של LOGO.BIN לוקח כמה דקות, שווה ללכת על הדרך הזאת? -
@חכם-ישראל כתב בעזרה | ניסיתי לשנות את התמונה של האנדרואיד והמסך הכחיל, מה עושים??:
בגודל המקורי?
זה בידיוק
-
@חכם-ישראל כתב בעזרה | ניסיתי לשנות את התמונה של האנדרואיד והמסך הכחיל, מה עושים??:
אולי יש פקודה בADB בשביל להפליש לו ואז לא צריך סקאטר
מה אתה אומר
להכין לו קובץ של LOGO.BIN לוקח כמה דקות, שווה ללכת על הדרך הזאת?להפליש עם adb אפשרי לכאורה (כמו שמפלישים magisk) מעבר לזה (וגם לפני זה ) אין לי הבנה יותר מידי
-
להכין לו קובץ של LOGO.BIN
אבל יש לו את המקורי לא?
-
@אני-אני-אני כתב בעזרה | ניסיתי לשנות את התמונה של האנדרואיד והמסך הכחיל, מה עושים??:
להכין לו קובץ של LOGO.BIN
אבל יש לו את המקורי לא?
אין לו אני יכין לו חדש
-
דרך איפה משנים את התמונה הקיימת?
דרך adb הצלחתי לחלץ את הקובץ משם, אבל אם אני ישנה את הקובץ למקורי - איך אני מכניס את זה בחזרה לנגן? -
-
@חכם-ישראל לא הבנתי.
הורדתי, מה לעשות עכשיו? -
אתה צריך לברר מה הקוד בשביל ADB או להוריד סקאטר מתאים לאנדרויד הזה
תנסה לגלגל לסקאטר -
@חכם-ישראל מה זה אומר לבדוק את הקוד?
להוריד סקאטר?
לגלגל סקאטר? -
@החפץ-בעילום-שם-0 כתב בעזרה | ניסיתי לשנות את התמונה של האנדרואיד והמסך הכחיל, מה עושים??:
@חכם-ישראל מה זה אומר לבדוק את הקוד?
להוריד סקאטר?
לגלגל סקאטר?תבדוק איזה מעבד זה MTK איזה מספר?
תעריץ חיפוש בגוגל SCATTER MTK אם המספר ותחפש להוריד וכשיש לך תחזור נדריך אותך הלאה -
@חכם-ישראל
איזה מספר? -
@חכם-ישראל
איזה מספר?שם של המעבד זה MTK + מספר
-
@חכם-ישראל איך אני מוצא אותו? ADB?
-
@חכם-ישראל איך אני מוצא אותו? ADB?
איפה קנית את זה?
תבדוק שם אמור להיות רשום -
@חכם-ישראל אני מחפש עכשיו
קניתי אותו כאן:https://he.aliexpress.com/item/1005003355511043.html?spm=a2g0o.productlist.main.1.730547924792Pt&algo_pvid=2155099d-10ac-4001-b49d-6a228b12b0a8&algo_exp_id=2155099d-10ac-4001-b49d-6a228b12b0a8-0&pdp_npi=3%40dis!ILS!254.13!168.29!!!!!%402100b0d116806154044012912d06e2!12000029925482063!sea!IL!0&curPageLogUid=VZd4N8QeaGD7