בקשת מידע | ניוד תוכנה
-
@משה-מזרחי מה זאת אומרת שאפשר להעתיק את התיקייה?
-
@משה-מזרחי ו...
-
@משה-מזרחי ו...
-
@משה-מזרחי כלומר, להעתיק את תיקיית התוכנה למקום אחר, להסיר אותה ולפתוח שוב?
-
@משה-מזרחי כלומר, להעתיק את תיקיית התוכנה למקום אחר, להסיר אותה ולפתוח שוב?
-
@הערשלה
להעתיק אותה לאונקי
ותוכל להשתמש איתה בכל מחשב
זה נקרא ניידת , לא?
לא לזה התכוונת?@משה-מזרחי אה, אם אני מעתיק את תיקיית התוכנה לאון קי, זה לא צריך התקנה בשביל להפעיל את זה?
-
@משה-מזרחי אה, אם אני מעתיק את תיקיית התוכנה לאון קי, זה לא צריך התקנה בשביל להפעיל את זה?
-
@הערשלה
להעתיק אותה לאונקי
ותוכל להשתמש איתה בכל מחשב
זה נקרא ניידת , לא?
לא לזה התכוונת?@משה-מזרחי אם אני מעתיק את התיקייה למחשב אחר, אני לא אצטרך להתקין את זה?
-
@משה-מזרחי אם אני מעתיק את התיקייה למחשב אחר, אני לא אצטרך להתקין את זה?
@הערשלה כתב בבקשת מידע | ניוד תוכנה:
@משה-מזרחי אה, אם אני מעתיק את תיקיית התוכנה לאון קי, זה לא צריך התקנה בשביל להפעיל את זה?
יש הבדל בין השאלות?
לא הבנתיבשתיהם התשובה היא : כן
-
יש הבדל בין השאלות?
לא הבנתיבשתיהם התשובה היא : כן
@משה-מזרחי אוקי, תודה רבה
-
בדר"כ תוכנית היא קטנה ועצמאית, שאינה דורשת התקנה ומניידים אותה בהעתק הדבק.
תוכנה, בדר"כ מורכבת יותר ומתקינה במערכת הפעלה רכיבים והגדרות רגיסטרי וכדו', למרות שלא בהכרך...
ואז כדי לנייד אותה צריכים להשתמש בתוכנות מיוחדות שיודעות לנבור אחרי כל הגרורות שהתוכנה פיזרה במערכת ולארוז הכל בצורה שתוכל לעבוד במחשב הבא גם מבלי לבצע התקנה תיקנית מלאה
ולזה קוראים גרסת portable -
בדר"כ תוכנית היא קטנה ועצמאית, שאינה דורשת התקנה ומניידים אותה בהעתק הדבק.
תוכנה, בדר"כ מורכבת יותר ומתקינה במערכת הפעלה רכיבים והגדרות רגיסטרי וכדו', למרות שלא בהכרך...
ואז כדי לנייד אותה צריכים להשתמש בתוכנות מיוחדות שיודעות לנבור אחרי כל הגרורות שהתוכנה פיזרה במערכת ולארוז הכל בצורה שתוכל לעבוד במחשב הבא גם מבלי לבצע התקנה תיקנית מלאה
ולזה קוראים גרסת portable@משה-מזרחי יש לי תוכנה שלא נמצאת בתיקיה עם קבצים, אלא היא בודדת. גם אותה מספיק פשוט להעתיק לאונקי?