המלצה | החלפת שקע טעינה
-
@יום_שמח המחירים נעים בטווח של 100 - 120 - 150... אם אתה מחפש דווקא בק"ס אני לא מכיר.
אבל תבדוק היטב שמי שמחליף לך את השקע טעינה עשה את זה טוב, ולא שם לך משהו משומש, חבר שלי החליף פעם ומהר מאוד זה הלך שוב, לא החיבורים ללוח אם אלא הפס השחור שנכנס למטען היה רופף מעט ולאט לאט הוא התרופף ... -
@Harwona כתב בהמלצה | החלפת שקע טעינה:
@יום_שמח המחירים נעים בטווח של 100 - 120 - 150... אם אתה מחפש דווקא בק"ס אני לא מכיר.
אבל תבדוק היטב שמי שמחליף לך את השקע טעינה עשה את זה טוב, ולא שם לך משהו משומש, חבר שלי החליף פעם ומהר מאוד זה הלך שוב, לא החיבורים ללוח אם אלא הפס השחור שנכנס למטען היה רופף מעט ולאט לאט הוא התרופף ...מה שמקולקל אצלי הוא הפס בפנים באמת
-
@יום_שמח אם ממש בא לך להרוס אותו לחלוטין תוכל לשחק עם המטען ימינה ושמאלה מטה ומעלה ופתאום בזווית כלשהי זה יטעין... מסתמא יטעין חלש, אבל להבא תחבר בעדינות את המטען שלא ייהרס לך שוב ואם אתה רוצה אתה יכול להשתמש בכבל מגנטי ככה שהחלק שנכנס לטלפון יישאר שם תמיד אבל לא כולם ממליצים על הכבל הזה.
-
@Harwona כתב בהמלצה | החלפת שקע טעינה:
@יום_שמח אם ממש בא לך להרוס אותו לחלוטין תוכל לשחק עם המטען ימינה ושמאלה מטה ומעלה ופתאום בזווית כלשהי זה יטעין... מסתמא יטעין חלש, אבל להבא תחבר בעדינות את המטען שלא ייהרס לך שוב ואם אתה רוצה אתה יכול להשתמש בכבל מגנטי ככה שהחלק שנכנס לטלפון יישאר שם תמיד אבל לא כולם ממליצים על הכבל הזה.
זה מה שאני עושה בלית ברירה
אני חייב להחליף
חדש יעלה עוד 300 שקל